Laura Lavric, despre motivul real al căsătoriei cu fostul soţ. Nu a fost vorba despre iubire, cântăreaţa a recunoscut: „Nu era dragoste”

Ioana Bucur 27.06.2022, 17:04
Laura Lavric, despre motivul real al căsătoriei cu fostul soţ. Nu a fost vorba despre iubire, cântăreaţa a recunoscut: „Nu era dragoste”

Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară, însă mulți ar putea spune că nu a avut noroc în dragoste. Laura Lavric a vorbit deschis despre motivul real al căsătoriei cu fostul soț. Artista a recunoscut că iubirea nu a avut nicio legătură cu decizia de a face pasul cel mare.

Ce a mărturisit Laura Lavric despre motivul real al căsătoriei cu fostul soț

Se poate mândri cu o carieră fabuloasă, construită nu doar prin talentul său ci și cu ani grei de muncă, pregătire și disciplină. Astăzi, este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară, iar când apare în fața publicului, lasă deoparte toate greutățile și suferințele trăite în afara scenei.

Laura Lavric nu a avut o viață ușoară, având experiența unui mariaj nereușit. Invitată în platoul unei emisiuni TV, artista și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre căsătoria cu fostul soț, o căsnicie ce nu s-a bazat niciodată pe dragoste și care s-a sfârști, inevitabul, cu un divorț.

A spus marele „DA” ca un compromis. Se întâmpla în anii comunismului, când persoanele necăsătorite primeau cu greu un apartament de la stat.

„Cei de la Ansamblu mi-au spus: „Dacă te căsătorești, îți dăm apartament, dacă nu, îți dăm garsonieră”. Iar eu, când am auzit… La mine nu a fost o căsătorie din dragoste. Pentru mine a fost pentru că trebuia să mă mărit. Fostul meu bărbat era de-o comoditate bolnăvicioasă. Vreau să spun că așa ceva nu se poate”, a povestit Laura Lavric la Etno TV.

Laura Lavric, despre motivul real al căsătoriei cu fostul soţ. Nu a fost vorba despre iubire, cântăreaţa a recunoscut: „Nu era dragoste”
Laura Lavric

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată!”

Pe măsură ce timpul a trecut, între cei doi soți nu s-a instalat armonia, din contră. Cântăreața a dezvăluit că bărbatul o jignea și a ajuns să fie și violent.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi „Ce, ai să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent”. Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat.

A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a mai dezvăluit artista.

Au trecut mai bine de 25 de ani de la divorț. De atunci, Laura Lavric a mai avut parteneri, însă nu a mai ajuns niciodată în fața altarului.

„Destinul! Nu poți să-l păcălești niciodată! Ce ti-e scris în frunte e pus. Și dragostea este un destin. Eu am mai avut câte o relație, că sunt despărțită de 25 ani. Am avut o cunoștință din New York care era inginer la fabrică de avioane, nu era însurat, un bărbat bine, era din Cluj, mi-a propus să rămân acolo. Eu? Niciodată! Nu l-am iubit.

Până la urmă, știi ce rezistă? Înțelegerea și proiectele pe care vrei să le faci împreună, ajutor reciproc. Dragostea oricum dispare că nu poți să iubești că la 20 ani”, a povestit Laura Lavric la Folclorul sub lupă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...