Cine e și cum arată prima iubită a lui Smiley. Cei doi au fost filmați împreună pentru un videoclip

Alexandra Chivu 06.10.2019, 13:06
Cine e și cum arată prima iubită a lui Smiley. Cei doi au fost filmați împreună pentru un videoclip

Smiley, șarmant și haios, a început să frângă inimi destul de devreme. Cine e și cum arată prima iubită a cântărețului? Cei doi au fost filmați împreună pentru un videoclip.

Cine e și cum arată prima iubită a lui Smiley

Discret când vine vorba despre viața personală, dar fiind nevoit să dea câteva detalii despre oamenii dragi care îl înconjoară, Smiley a făcut foarte puține declarații despre relațiile sale. Cea mai cunoscută și, de altfel, și comentată, a fost cea cu actrița Laura Cosoi, care acum și-a găsit liniștea alături de Cosmin Curticăpean.

Cine e și cum arată prima iubită a lui Smiley. Cei doi au fost filmați împreună pentru un videoclip
Singurele imagini cu Olivia și Smiley împreună

Relația dintre Smiley și Laura a durat cinci ani. După separarea de vedetă, au apărut mai multe nume în presă. Nimic concret, căci artistul știe să se ascundă bine. Cert este că în prezent formează un cuplu cu Gina Pistol. După ani în care paparazzi și apropiații i-au dat de gol, iar cei doi tot au tăcut mâlc, recent, artistul a recunoscut relația.

Cei doi încă se mai întâlnesc

Dacă în prezent știm ce se întâmplă, trecutul cum a fost? Punând cap la cap amănuntele date de artist cu ce se află pe internet, prima iubită a cântărețului a purtat numele Olivia. Povestea lor de dragoste s-a concretizat în liceu, ambii fiind elevi ai Colegiului Național ”Zinca Golescu”, din Pitești. După terminarea studiilor, s-a rupt și iubirea lor.

Olivia, o tânără frumoasă, desemnată Miss Boboc în liceu, a apărut și în videoclipul piesei ”Oare știi”, din 2002, pe când solistul era la început de drum în muzică și activa în trupa Simplu. Cei doi încă se mai văd și acum, căci Olivia îi este stilist Irinei Rimes, jurat la ”Vocea României”. Astfel că, Smiley și Olivia își mai pot aduce aminte de unele perioade ale tinereții pe holurile concursului de talente.

Urmăriți Impact.ro și pe