Laura Cosoi a născut. Ce nume a ales vedeta pentru cea de-a treia fetiţă

Badea Violeta 23.06.2022, 15:20
Laura Cosoi a născut. Ce nume a ales vedeta pentru cea de-a treia fetiţă

Bucurie mare în showbiz-ul românesc! Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară, asta după ce partenera de viață a lui Cosmin Curticăpean a adus pe lume încă o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu puțin timp. Frumoasa vedetă a publicat prima imagine în mediul online. Iată numele pe care l-a ales pentru micuța ei!

Laura Cosi a devenit mămică pentru a treia oară. Vedeta a publicat prima imagine cu fetița ei

Fericire mare pentru Laura Cosoi și pentru partenerul său de viață, Cosmin Curticăpean! Frumoasa actriță nu își mai încape în piele de bucurie după ce a adus pe lume, în urmă cu puțin timp, o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul a fost făcut de vedetă pe rețelele sociale. Superba blondină a distribuit prima imagine cu mânuța micuței sale, dar și un mesaj înduioșător.

„Mulțumim, Doamne”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a treia oară, după ce astăzi, 23 iunie, a venit pe lume un al treilea bebeluș, tot o fetiță. Vedeta a ales să nască natural, din nou, așa cum a ales să le aducă pe lume și pe celelalte micuțe ale sale, Rita și Vera.

„În iunie voi naște natural. Am avut două nașteri ușoare, frumoase. Nu au fost probleme, de aceea optez și acum pentru același mod dacă, evident, se poate, că nu sunt absurdă. Dar nu eu aleg, dacă va fi ca până acum sau va trebui prin cezariană.

Dar până atunci am de lucru. Am crezut că va fi altfel în ultimele 3 luni, că o să stau pe canapea și o să mă uit la seriale.

Dar eu sunt mai ocupată decât în primul semestru. Așa de activă am fost și cu Rita (n.r. primul ei copil). Am jucat în luna a noua, cu 10 zile înainte să nasc. Și acum tot cam la fel va fi, văd cât pot.

La Rita, la primul copil, am fost supersitițioasă pentru că nu știi cum va decurge sarcina. Apoi la al doilea, la al treilea copil, lucrurile sunt clare. Doar numele l-am ținut încă secret.”, spunea Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru Playtech.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)

Ce nume a ales Laura Cosoi pentru fetița ei

Laura Cosoi a dezvăluit și ce prenume va purta fetița ei. Micuța se va chema Lara. Vedeta a fost felicitată pe Instagram de mai mult de 300 de persoane și a primit peste 11 mii de aprecieri. Printre persoanele care i-au transmis urări de bine s-au numărat Andreea Raicu, Andreea Marin și Dana Rogoz.

„Welcome răcușoaro?✨”, a scris Andreea Raicu.

„Bine ai venit pe lume, Lara! ❤️”, a transmis Dana Rogoz.

„Să vă trăiască minunile❤️”, a fost mesajul fostei zâne a surprizelor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...