VIDEO

Larisa Iordache se bucură de viață, după ce a scăpat de programul strict din gimnastică. „Acum mănânc cât vreau”

Sorin Barbu 27.04.2022, 13:57

Larisa Iordache s-a retras din gimnastică în luna decembrie a anului trecut și s-a apucat de profesia de antrenor. Acum este mult mai puțin strictă în ceea ce privește meniul său de zi cu zi. Mănâncă tot ce vrea, dar cu toate acestea are mai puține kilograme decât în perioada în care a concurat.

Larisa Iordache este antrenoare de gimnastică la clubul Dinamo

Larisa Iordache este una dintre cele mai medaliate gimnaste din România din ultimul deceniu și a fost pe podium de multe ori la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale și Europene. S-a lăsat de sportul de performanță în luna decembrie a anului trecut, din cauza numeroaselor operații, dar a dezvăluit că nu se știe dacă nu cumva o să o apuce din nou dorul de competiție și poate o să-și dorească o nouă participare la Jocurile Olimpice.

În acest moment este antrenoare la clubul Dinamo. Se ocupă de tinerele sportive și îi place foarte mult. În plus, încearcă să savureze cât mai mult timpul liber și și-a ridicat toate restricțiile legate de mâncare.

„La început a fost greu să intru în ritm, acum sunt bine. Sunt liniștită acum. Timp de 20 de ani n-am simțit nicio zi fără stres, iar acum sunt mult mai relaxată, mult mai bine. Și înainte mâncam, nu aveam restricții să nu mâncăm deloc, doar că mâncam în cantități mai mici. Acum mănânc cât vreau, dar deocamdată nu mai mănânc atât de mult. Vreau să arăt și eu bine!

M-am reglat, știu cât trebuie să mănânc ca să rămân în formă. Când mănânc prea mult, mă simt greoaie și încep durerile de stomac, de burtă. Vreau să scap de lucrurile astea, o iau ușor.

Acum sunt ceva mai slabă ca înainte. De vreo 6 luni nu mai fac deloc sală, mai ales din cauza operațiilor pe care le-am avut. Acum nu mai am musculatură, nu mai sunt tonifiată. O să mă apuc de fitness, vine vara și vreau să arăt și eu bine”, a declarat fosta gimnastă.

 

 

Larisa Iordache a povestit prin ce stres trecea înainte de competiții. Se trezea noaptea, convinsă că nu este suficient de pregătită.

„Dorm mai mult acum, sunt mai relaxată, nu mai am vise ciudate noaptea. Înainte visam că sunt la concurs și nu eram pregătită”, a spus Larisa Iordache, în direct la PlaySport Live.

Palmares Larisa Iordache:

Medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra (2012, cu echipa)
Două medalii de argint la Campionatele Mondiale
Două medalii de bronz la Campionatele Mondiale
Șapte medalii de aur la Campionatele Europene
Șapte medalii de argint la Campionatele Europene
Două medalii de bronz la Campionatele Europene
Două medalii de aur la Jocurile Mondiale Universitare
O medalie de bronz la Jocurile Mondiale Universitare

Urmăriți Impact.ro și pe