Lacrimile lui Lionel Messi valorează o avere. Suma uriașă cerută pentru șervețelul folosit la conferința de adio

Andrei Cezar 17.08.2021, 10:56
Lacrimile lui Lionel Messi valorează o avere. Suma uriașă cerută pentru șervețelul folosit la conferința de adio

Ce nebunie! Un fan a scos la vânzare șervețelul pe care Lionel Messi l-a folosit la conferința de presă de adio de la FC Barcelona și cere în schimbul său o sumă uriașă de bani.

Șervețelul folosit de Messi la conferința de adio, scos la vânzare în schimbul unei sume uriașe

Despărțirea lui Lionel Messi de FC Barcelona a produs multă suferință, atât în rândul suporterilor și colegilor săi, cât mai ales în sufletul starului argentinian, care timp de 22 de ani a evoluat în tricoul blaugrana.

Într-o conferință de presă, Messi a vorbit, vizibil emoționat, despre întreaga sa carieră pe Camp Nou, iar în timpul disciuției cu jurnaliștii, argentinianul a izbucnit în plâns.

Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astăzi trebuie să-mi iau rămas bun de la toată lumea. De la 13 ani am petrecut toata viaţa. După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot.

Am trăit multe aici, multe lucruri frumoase, dar şi rele. Acestea m-au ajutat să cresc, m-au făcut omul care sunt azi. Am dat totul pentru club, pentru Barcelona, din prima până în ultima zi. Sunt recunoscător pentru dragostea oamenilor. Nu mi-am imaginat niciodată că o să spun „adio”.”, declara Leo Messi, cu lacrimi în ochi, la conferința de presă.

Soția sa, Antinella Roccuzzo, i-a sărit imediat în ajutor și i-a oferit un servețel. Batista pe care a folosit-o Leo Messi a fost scoasă ulterior la vânzare pe un site de specialitate. Suma cerută în schimbul ”suvenirului” este extrem de mare: 1 milion de euro, potrivit nation.com.

După transferul la PSG, valoarea de piață a ”brand-ului” Lionel Messi a explodat. Odată cu sosirea pe Parc de Princes, vânzările de tricouri și obiecte cu numele jucătorului au explodat pur și simplu. În total, clubul praizian a vândut tricouri cu Leo Messi în valoare de 120 de milioane de euro.

Michael Jordan, câștiguri importante de pe urma lui Messi

Și Michael Jordan a avut de câștigat de pe urma transferului argentinianului la Paris Saint-Germain. Echipamentul roș-albaștrilor este produs de Nike, în colaborare cu firma fostului baschetbalist american, Air Jordan. Potrivit contractului, superstarul din NBA primește 5% din vânzarea fiecărui tricou cu Messi. Astfel, Michael Jordan a încasat până acum 6 milioane de dolari, iar veniturile urmează să crească vertiginos, având în vedere că atacantul argentinian nu a apucat să debuteze încă pentru noua sa echipă.

Lacrimile lui Lionel Messi valoreaza o avere. Suma uriasa ceruta pentru servetelul folosit la conferinta de adio
Lacrimile lui Lionel Messi valoreaza o avere. Suma uriasa ceruta pentru servetelul folosit la conferinta de adio

Lionel Messi a fost prezentat suporterilor aflați pe Parc de Princes, înainte de meciul cu Strasbourg, câștigat de parizieni cu 4-2. Cei peste 40.000 de fani l-au ovaționat minute în șir, iar ulterior starul argentinian le-a adresat și câteva cuvinte.

“Bună seara. Această săptămână a fost foarte specială pentru mine. Vă mulţumesc tuturor. Sunt foarte mulţumit de această nouă etapă. Sper să profit de acest sezon frumos, abia aştept.”, a spus Messi pe Parc de Princes.

Atacantul argentinian nu poate evolua momentan pentru noul său club deoarece nu este încă pus la punct cu pregătirea fizică. Alături de Leo Messi au fost prezentați și ceilalți jucători transferați în această vară de parizieni:  Sergio Ramos, Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma și Achraf Hakimi.

Urmăriți Impact.ro și pe