La ce supermarket din România se vinde cea mai ieftină Pască pentru Paște

Ioana Bucur, Mihai Cheleș 28.04.2021, 16:13
La ce supermarket din România se vinde cea mai ieftină Pască pentru Paște

A început numărătoarea inversă până la masa de Paște, iar listele de cumpărături se fac și refac. În așteptarea clienților, magazinele au venit cu o gamă variată de produse, cele mai multe, la prețuri speciale. Pe rafturile centrelor comerciale au apărut și preparate tradiționale, gata făcute, ce le scapă pe gospodine de muncă în plus în bucătărie. Află la ce supermarket din România se vinde cea mai ieftină Pască pentru Paște.

La ce supermarket din România se vinde cea mai ieftină Pască pentru Paște

Pregătirile pentru masa de Paște sunt în toi, doar că lista este lungă, iar timpul, prea puțin. De cele mai multe ori, nu ne ajung orele pentru a prepara tot ce ne-am propus, dar nu e un motiv de supărare. Comercianții mici și mari s-au gândit deja la asta și au venit cu o soluție pentru situațiile de genul acesta: produse tradiționale gata făcute, ce trebuie doar scoase din ambalaj și puse pe masă. Oferta este variată, în funcție de gusturi și buget. Vezi la ce supermarket din România se vinde cea mai ieftină Pască pentru Paște.

Anul acesta, cei care vor să savureze unul dintre deserturile clasice de sărbători, dar nu vor să petreacă timp în bucătărie pentru a-l prepara, nu trebuie decât să dea o fugă până la magazin pentru a cumpăra o porție deja făcută. Comparând prețurile din ofertele celor mai cunoscute lanțuri de supermarketuri și hypermarketuri din țară, am descoperit că cea mai ieftină se cumpără de la Lidl. În catalogul retailerul german, o pască cu brânză marca „Brutăria Lidl” costă doar 9,99 lei, pentru 500 de grame, în timp ce un kilogram costă 19,98 de lei. Atenție, însă, potrivit site-ul oficial, stocul este limitat.

Decizie importanta luata de Lidl Romania. Se dau bani in plus de la 1 martie
Magazin Lidl

Programul de funcționare al magazinelor Lidl în zilele de Paște

Cum se întâmplă mereu înainte de sărbători, românii intră în febra cumpărăturilor, iar ultimele runde de shopping se prelungesc până în ultimul moment. Pentru a-și putea ține clienții la curent cu schimbările din orarul de funcționare Lidl a anunțat programul pentru Paște și 1 Mai.

  • în zilele de 26 – 28 aprilie (de luni până miercuri): magazinele Lidl vor funcționa după program normal
  • în zilele de 29 – 30 aprilie (joi și vineri): programul va fi între 7:00 şi 21:00
  • pe 1 mai (sâmbătă): magazinele sunt deschise între ora 07:00 şi ora 18:00
  • în zilele de 2 mai şi 3 mai (duminică – luni), magazinele Lidl vor fi închise
  • începând din 4 mai, magazinele Lidl vor avea program normal de lucru
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI