Reduceri colosale la Lidl. Ce surprize a pregătit lanţul de magazine pentru clienţii fideli

Iancu Andreea, Alexandru Teodorescu 25.04.2021, 15:54
Reduceri colosale la Lidl. Ce surprize a pregătit lanţul de magazine pentru clienţii fideli

Noi reduceri sunt anunțate la Lidl în săptămâna de dinainte de Paște. Clienții fideli vor beneficia de surprize pregătite de lanțul de magazine, pe rafturile retailerului german existând o mulțime de oferte noi, pentru toate buzunarele și gusturile. Află ce poți să adaugi în coșul tău la următoarea sesiune de cumpărături.

Ce reduceri sunt anunțate la Lidl începând de săptămâna viitoare

La fel ca în fiecare săptămână, lanțul de magazine Lidl pregătește reduceri importante pentru clienții săi fideli. Mai cu seamă că urmează Sărbătorile de Paște, românii își vor putea așeza pe masa în familie un meniu prietenos și cu bugetul. Printre produsele aflate la ofertă în catalogul Lidl se numără și drob din carne de miel, la prețul de 19,99 lei, în timp ce un sfert posterior de miel ajunge la 2,99 lei per 100 de grame. Pentru că orice masă de sărbătoare are nevoie de un aperitiv, la Lidl găsești săptămâna aceasta salam cu înveliș, de la Cămara noastră, la prețul redus de 3,49 lei. Nu pot lipsi nici măslinele, retailerul german propunând o ofertă la măsline fără sâmburi de 2,79 lei borcanul de 370 ml.

Pe de altă parte, deliciile rafinate încununează masa în familie cu preparate alese. Poți alege pentru musafiri o șuncă de porc cu crustă, la doar 6,99 lei. Dacă îți dorești să înlocuiești clasica friptură de miel optează pentru un burger de vițel din gama Deluxe, pentru 10,99 lei. De asemenea, vestita pască tradițională poate fi înlocuită cu o porție delicioasă de tiramisu cu pișcoturi, aflată în oferta Lidl la prețul de 11,99 lei. Preparate speciale, tradiționale, de la aperitiv și până la desert, se regăsesc în catalogul de săptămâna viitoare și în magazinele Lidl, astfel încât sărbătorile să fie îmbelșugate.

Magazinele Lidl au anunțat reduceri importante înainte de Paște
Magazinele Lidl au anunțat reduceri importante înainte de Paște

Care este programul de funcționare al magazinelor Lidl de Paște

Cumpărăturile sunt în toi în preajma minivacanței de Paște și 1 mai, astfel că mulți dintre români se informează din timp despre programul magazinelor, mai cu seamă în contextul restricțiilor din pandemie. Astfel, magazinele Lidl se aliniază regulilor impuse de către autorități și anunță care va fi intervalul orar în care clienții își pot face cumpărături pentru masa de Paște.

  • 26 – 28 aprilie (luni – miercuri): magazinele Lidl vor funcționa după program normal
  • 29 – 30 aprilie (joi – vineri): programul va fi între 7:00 şi 21:00
  • 1 mai (sâmbătă): magazinele sunt deschise între ora 07:00 şi ora 18:00
  • 2 mai şi 3 mai (duminică – luni), magazinele Lidl vor fi închise
  • începând din 4 mai, magazinele Lidl vor avea program normal de lucru
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...