Denise Rifai vrea să se mărite. Ce spune despre viitorul soț. ”Cât mai mulți copii”

Beatrice Dumitru 03.11.2021, 18:02
Denise Rifai vrea să se mărite. Ce spune despre viitorul soț. ”Cât mai mulți  copii”

Denise Rifai este moderatoarea uneia dintre cel mai urmărite emisiuni de televiziune, „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Aceasta a vorbit de mute ori despre meseria sa de jurnalist, dar este foarte discretă când vine vorba de viața personală. Recent, însă, Denise Rifai a dezvăluit cum trebuie să fie bărbatul cu care își dorește să se căsătoreacă.

„Voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine”

Denise Rifai este una dintre cele mai în vogă jurnaliste din România, datorită emisiunii pe care o moderează. După despărțirea de Realitatea Plus, în mai 2020, unde realiza talk-show-ul „Legile Puterii”, Denise Rifai a ajuns la Kanald D, la cârma emisiunii „40 de întrebări”. Printre invitații care au răspuns tirului de întrebări se numără Ilie Năstase, Elena Udrea, Dan Bitman, Cristi Borcea, Adrian Năstase sau Anamaria Prodan.

Denise Rifai vrea să se mărite. Ce spune despre viitorul soț. ”Cât mai mulți copii”
Denise Rifai, despre căsătorie și copii.

Recent, Denise Rifai a vorbit și despre viața sa personală și a dezvăluit care este dorințe ei cea mai mare, la cei 36 de ani pe care îi are. Jurnalista a mărturisit că își dorește să-și întemeieze o familie și să aibă mulți copii. Dar a făcut și un portret al bărbatului cu care și-ar dori să-și trăiască viata.

Întotdeauna mi-a plăcut ca bărbatul de lângă mine să fie mai inteligent decât mine, sclipitor să fie. Mi-am dorit să am de învățat de la el, să îl privesc și ca pe un mentor. Să îl admir! Visul meu a fost mereu să am o familie cu mulți copii, până acum nu s-a concretizat, dar sunt optimistă și îmi spun că voi avea parte de ceea ce este scris pentru mine. Nu m-am panicat niciodată referitor la acest aspect”, a mărturisit Denise Rifai într-un interviu pentru revista Unica de noiembrie.

Denise Rifai, cerută în căsătorie de Mihai Bendeac

Mihai Bendeac a povestit pe Instagram că a fost invitat de Denise Rifai la emisiunea sa. El i-a răspuns că acordă foarte rar interviuri, dar va accepta invitația cu condiția ca ea să- devină soție.  Actorul a mai dezvăluit că Denise Rifai a acceptat cererea în căsătorie, prima dată fac nunta, apoi interviul.

„Ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! (…) I-am pus o singură condiție. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis DA și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul”, a povestit Mihai Bendeac pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...