La 15 ani de la nuntă, Simona Pătruleasa îmbracă din nou rochia de mireasă: “Atunci mi-a venit ideea” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 17.07.2023, 16:20

Simona Pătruleasa și Sabin Inavof împlinesc în august 15 ani de la nuntă și vor sărbători momentul în același loc: insula Capri. Prezentatorea știrilor Kanal D a povestit, pentru Impact.ro, că va îmbrăca din nou rochia de mireasă pentru a reface fotografia de la nuntă. De această dată, cei doi părinți, îmbrăcați în mire și mireasă, o vor avea alături pe Ingrid, fiica lor, care le-a completat familia. Vedeta ne-a povestit că i-a venit această idee când a văzut rochia de mireasă în dulap și a fost plăcut impresionată de faptul că îi vine perfect, bruneta păstrându-și formele de odinioară.

Simona Pătruleasa este căsătorită cu Sabin Ivanof, vedeta alegând să aibă pe conturile de pe rețelele de socializare ambele nume, chiar dacă în buletin a decis să fie doar Simona Ivanof.

“Răspund la ambele nume. Nu sunt și în buletin Pătruleasa, pentru că dacă ar fi fost și în bulletin, ar fi trebuit să îl cheme și pe Sabin Pătruleasa (râde) și am zis că totuși nu. Nu am negociat nimic, a venit totul de la sine, nu e nimic de negociat”, a spus, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Simona Pătruleasa îmbracă din nou rochia de mireasă

Prezentatorea știrilor Kanal D ne-a spus că anul acesta va sărbători 15 ani de la nuntă în insula Capri, locul unde s-au căsătorit.

“Mai am de mers la jurnal momentan și o vacanță mai lungă avem prin august. Mergem în Capri, unde ne-am căsătorit și pe aici, pe la noi, pe la mare, când mai prindem câte un weekend. În Italia am zis să refacem fotografia de la nuntă, pentru că au trecut 15 ani și am păstrat rochia și îmi și vine întâmplător”, ne-a declarat vedeta Kanal D la Summer Party Ok Magazine.

Citește și: Simona Pătruleasa îmbracă iar rochia de mireasă. Se întâmplă la 15 ani de la nuntă!

Simona Pătruleasa: “Sabin nu are Instagram, nu are Facebook”

Cu această ocazie, Simona Pătruleasa ne-a mărturisit faptul că soțul ei nu are conturi pe rețelele de socializare, ca urmare, nici fotografiile de pe profilul ei în compania soțului nu sunt prea multe.

“El nu are Instagram, nu are Facebook, nu e fascinat de toată zona asta, dar dacă eu îi propun să facem această fotografie (n.r. îmbrăcați ca la nuntă) nu are nimic împotrivă. Nu am făcut probe, dar știm că ne vin toate. Eu am probat rochița și îmi vine, dar și lui îi vine costumul sută la sută. Am găsit rochia în dulap și mi-a fost dor așa să o probez, când am probat-o și m-am văzut îmbrăcată, atunci mi-a venit ideea”, a declarat, pentru Impact.ro, Simona Pătruleasa.

Vezi și: Simona Pătruleasa a ajuns prezentatoare TV dintr-o joacă. Ce meserie ar fi trebuit să aibă, de fapt, vedeta

Simona Pătruleasa: “Ingrid nu mai este atât de dornică să se îmbrace cum vreau eu”

Dacă în ceea ce privește vestimentațiile pe care ea și Sabin le vor purta la ședința foto din Capri, lucrurile sunt clare, nu la fel de simplu este cu alegerea outfitului pentru Ingrid.

“Trebuie să vedem ce își alege, pentru că în momentul acesta nu mai este atât de dornică să se îmbrace cum vreau eu, probabil că o să negociem ceva, dar fotografia o să fie undeva înainte și după 15 ani, pentru că între timp a apărut și Ingrid”, a precizat soția lui Sabin Ivanof.

Cuplul ia în calcul și varianta de a pleca în vacanță alături de prieteni.

“De data asta nu, părinții au fost alături de noi când am împlinit 10 ani, acum mergem doar noi trei și probabil vor mai veni prieteni, nu ne-am gândit încă”, ne-a spus Simona.

“Acum în august este o vacanță din asta în care vizităm, ne oprim dintr-un oraș în altul, pentru că mergem cu mașina, deci vom vedea multe, vom călători, vom sta și la plajă evident, dar 2-3 zile așa”, a conchis Pătruleasa.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe