Klaus Iohannis a răbufnit! Mesaj pentru toată țara: “Ori ești precaut, ori ești prost”

Rădulescu Valentin 11.06.2020, 20:39
Klaus Iohannis a răbufnit! Mesaj pentru toată țara: “Ori ești precaut, ori ești prost”

În timpul unor declarații date cu privire la impunerea unei prelungirii a stării de urgență, Klaus Iohannis a răbufnit când a adus vorba despre datele oficiale ale cazurilor, susținând că “Ori ești precaut, ori ești prost”.

Klaus Iohannis a răbufnit în timp ce transmitea un mesaj

Președintele Klaus Iohannis a declarat în ziua de joi că vrea o stare de alertă mult mai suplă, care să conțină anumite prevederi stricte. Așadar, Iohannis se referă la faptul că distanțarea socială, purtarea măștii de protecție și măsurile de igienă să fie respectate în totalitate. Președintele a făcut și un apel la parlamentari, precizând că nu este vorba de voturi, ci de sănătatea oamenilor. Mai mult, Iohannis a răbufnit atunci când prezenta ultimele informații despre cazurile de coronavirus, spunând că „în fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost”.

„Am văzut că sunt unii politicieni care mai mult fug după voturi, care spun că putem să ne relaxăm cu totul și că nu e nevoie de măsuri și să vină specialiștii cu dovezi.
Nu vă supărați, ce doveți vreți. 270 de infectări de ieri până astăzi. Peste 150 de persoane la ATI. Epidemia este între noi, virusul este în comunitate. În fața unei boli ori ești precaut, ori ești prost. Una din două.
Tot reiau apelul meu spre protecție, atenție și luat măsuri care ne permit să acționăm”, a spus Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro.

Klaus Iohannis a răbufnit! Mesaj pentru toată țara: “Ori ești precaut, ori ești prost”
Klaus Iohannis a răbufnit! Mesaj pentru toată țara: “Ori ești precaut, ori ești prost”

Președintele și-a cerut scuze pentru atitudinea ncorespunzătoare

După ce reacția președintelui a fost scoasă din context, acesta ținut să le ceară scuze persoanelor care s-au simțit jignite sau ofensate. Președintele a mărturisit faptul că a vrut să atragă atenția asupra manipulării și informațiilor false.  Șeful de stat a adăugat și faptul că nu acceptă ca cineva să spună că datele oficiale au fost ascunse și că este un moment de relaxare.

„Vreau să mă refer la o arfirmație pe care am făcut-o și unii au scos-o din context. Dacă cineva s-a simțit lezat, îmi cer scuze public. Nu m-am referit la persoane care sunt sau pacienți sau care au fost afectați de boală.
Am vrut să atrag atenția asupra manipulării pentru că era vorba despre oameni care sunt informați și mi se pare inadmisibil ca o persoană care cunoaște datele să ducă îngrijorările oamenilor în ridicol.”, a declarat Klaus Iohannis, potrivit sursei citate de mai sus.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe