Kevin din Singur Acasă s-a logodit. Cum arată aleasa actorului Macaulay Culkin

Badea Violeta, Dan Grecu 26.01.2022, 20:48
Kevin din Singur Acasă s-a logodit. Cum arată aleasa actorului Macaulay Culkin

Bat clopote de nuntă în lumea showbizului internațional? Macaulay Culkin, cunoscut pentru rolul lui Kevin, din filmul Singur acasă, s-ar fi logodit cu iubita și mama copilului său. Zvonul a început sa circule după ce femeia de origine americană a fost surprinsă în Los Angeles purtând pe deget un inel cu un superb diamant. Iată cine este și cum arată femeia care l-a cucerit pe celebrul actor!

Macaulay Culkin s-a logodit cu mama copilului său

Macaulay Culkin, în vârstă de 41 de ani, a cunoscut succesul încă de la o vârstă fragedă, când a interpretat rolul lui Kevin McCallister din Singur Acasă.

Acesta s-ar fi logodit cu iubita și mama copilului său, Brenda Song. În vârstă de 33 de ani, cunoscuta actriță din filmele Disney a fost surprinsă de paparazzii purtând o jachetă stil cămașă de culoare vișinie peste o rochie neagră largă din bumbac, însă ceea ce a atras atenția a fost inelul care s-a văzut pe degetul ei.

Cele două vedete se cunosc încă din anul 2017. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului „Changeland”. Totuși, de-a lungul timpului, cele două celebrități au preferat să rămână discrete și să nu ofere multe detalii despre relația lor.

Macaulay Culkin și Brenda Song și-au făcut publică relația abia în anul 2020, atunci când actorul a dezvăluit că el și actrița își doresc foarte mult să devină părinți, lucru care s-a și întmplat anul trecut.

„Nu este nimic mai incitant decât acel moment când doamna ta intră în cameră și îți spune că este la ovulație”, spunea starul pentru The Sun.

Macaulay Culkin si Brenda Song
Macaulay Culkin si Brenda Song

Macaulay Culkin și Brenda Song au împreună un copil

Brena Song a născut în luna aprilie a anului trecut. Frumoasa parteneră a lui Macaulay Culkin a adus pe lume un băiețel pe care l-a numit Dakota, în semn de omagiu pentru sora decedată a actorului.

Dakota Culkin și-a pierdut viața în anul 2008, atunci când a fost implicată într-un groaznic accident rutier. În afară de superbul băiețel, cuplul se mai poate lăuda și cu trei pisici, pe nume Apples, Dude și Santa.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...