Kaufland dă lovitura lunii în țară. Se întâmplă azi, 23 martie. Toți clienții trebuie să știe

Stan Filon 23.03.2022, 20:07
Kaufland dă lovitura lunii în țară. Se întâmplă azi, 23 martie. Toți clienții trebuie să știe

Kaufland dă lovitură după lovitură! Ultima a avut loc astăzi, prin deschiderea celui de-al 152-lea magazin din România, cu care își asigură supremația ca fiind cel mai mare retailer din țara noastră. Noul magazin a fost deschis în Huși, iar localnicii sunt foarte bucuroși, deoarece vor putea beneficia și ei de produsele pe care retailerul german le are la vânzare în fiecare zi.

Kaufland dă lovitura lunii în țară, după ce a deschis cel de-al 152-lea magazin

Cel mai nou magazin Kaufland a fost deschis astăzi, 23 martie, în Huși, județul Vaslui. Construit pe aproape 5.000 de metri pătrați, magazinul este dotat cu toate facilitățile regăsite și în celelalte locații din țară. Clienții se vor bucura de  toată gama de produse cu care românii s-au obișnuit deja în celelalte locații din țară.

Noul magazin dispune de o suprafață reală de vânzare de 3.000 de metri pătrați, iar partea de exterior a hipermarket-ului măsoară 2.000 de metri pătrați, unde au fost construite 250 de locuri de parcare. Printre acesta se regăsesc 9 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități, dar sunt vești bune și pentru șoferii de mașini electrice. Aceștia se vor bucura de două stații de încărcare rapidă.

Kaufland da lovitura lunii in tara, dupa ce a deschis cel de-al 152-lea magazin
Kaufland da lovitura lunii in tara, dupa ce a deschis cel de-al 152-lea magazin

Stații de încărcare rapidă pentru mașinile electrice

Hipermarket-ul din Huși dispune de 7 case de marcat standard, de un raion extins pentru legume și fructe, o brutărie, un raion de dulciuri, o drogherie și un raion specializat pentru băuturi. De asemenea Kuafland mai pune la dispoziție și o vitrină cu servire asistată, montată pe o suprafață de 16 metri.

Kaufland pune la dispoziția clienților o galerie comercială, unde clienții pot găsi o farmacie, o casă de schimb valutar, precum și o pizzerie dar și produse de patiserie și cofetărie. Și al 152-lea magazin este prietenos cu mediul, beneficiind de un automat de colectare tip self-service, instalat în parcare, pentru colectarea ambalajelor precum PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Tot în zona de intrare, cei care vor să depună ambalaje pentru reciclat, o pot face în spațiul special amenajat. Aici pot ajunge ambalajele de igienă personală, sau cele de curățenie. Ulterior, mai spune Kaufland, clienții vor fi premiați. Aceștia vor beneficia de cupoane de reducere de 50%, pentru a sărbători împreună cu clienții deschiderea magazinului.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.350 de magazine în 8 țări, 139.000 de angajați și o rețea de 152 de magazine în România. În 2021, Kaufland România a primit pentru a patra oară certificarea Best Buy Award, care atestă faptul că retailerul german întrunește cel mai bun raport calitate-preț.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...