Kate Middleton revine în centrul atenției. Replică genială pentru o femeie care și-a pierdut programarea la coafor din cauza ei

Ana Anitoiu 08.11.2022, 19:54
Kate Middleton revine în centrul atenției. Replică genială pentru o femeie care și-a pierdut programarea la coafor din cauza ei

Kate Middleton a revenit în centrul atenției. Devenită Prințesă de Wales, după decesul Reginei Elisabeta a II-a și moștenirea tronului britanic de către socrul ei, Regele Charles al III-lea, soția Prințului William i-a dat o replică genială unei femei care și-a pierdut programarea la coafor din cauza ei.

Ce replică a avut Kate Middleton

Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, nu ezită să se apropie de oameni, să dea mâna cu ei și să se fotografieze alături de aceștia. În timpul unei vizite în orașul englez Scarborough, o femeie i-a mărturisit că a renunțat la programarea la coafor ca să nu rateze întâlnirea cu ea.

„Să știți că am aflat că veniți și am renunțat la ora de coafor doar ca să vă văd”, i-a spus femeia din public. Prințesa de Wales nu a rămas fără replică la această confesiune, ci i-a răspuns: „Vă stă perfect, oricum”.

Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au fost în orașul englez Scarborough pentru a lansa o nouă platformă menită să ajute oamenii cu probleme psihice, o misiune pe care Prințul și Prințesa de Wales și-au asumat-o.

Kate Middleton revine in centrul atentiei
Kate Middleton si Printul William. Foto: Captura YouTube.com

Cum a reacționat Kate Middleton la o afirmație acidă

Astfel de întâmplări apar aproape la toate vizitele oficiale, dar la fel de posibilă este și apariția unor afirmații acide din partea oamenilor. Totuși, Kate Middleton știe să reacționeze și în astfel de situații.

De exemplu, chiar luna trecută, în timpul unei vizite oficiale în Irlanda de Nord, o irlandeză naționalistă i-a strigat soției Prințului William: „Mă bucur să te cunosc, dar era mai bine dacă rămâneai la tine în țară. Da! Irlanda aparține irlandezilor”. Kate Middleton i-a zâmbit acesteia cu amabilitate.

Prințul William este primul în linia de succesiune la tronul britanic, după ce tatăl lui, Charles, a devenit noul suveran al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, în urma decesului Reginei Elisabeta a II-a.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...