Jucătorul din naționala Spaniei care doarme într-un pat de 35.000 de euro. L-a cărat după el și în cantonament la Euro

Gabriel Peneș, Iulia Statie 21.06.2021, 17:25
Jucătorul din naționala Spaniei care doarme într-un pat de 35.000 de euro. L-a cărat după el și în cantonament la Euro

Jucătorul din naționala Spaniei care doarme într-un pat de 35.000 de euro. Oricât de ciudat pare, forma bună a lui Marcos Llorente, mijlocașul lui Atletico Madrid, e pusă și pe seama faptului că fotbalistul doarme într-un pat special, care l-a costat 35.000 de euro. Mai mult, fotbalistul de 26 de ani l-a cărat după el chiar și în cantonamentul naționalei dinaintea începerii Euro 2020.

Jucătorul din naționala Spaniei care doarme într-un pat de 35.000 de euro

Încă nu se vede și-n evoluțiile de la Campionatul European, dar un jucător din naționala Spaniei doarme într-un pat de 35.000 de euro. Conform The Sun, forma fizică a lui Marcos Llorente, mijlocașul celor de la Atletico Madrid, este și rezultatul odihnei pe care i-o oferă un tip de pat special, ce face parte din așa-numitul „ Sistem Hogo”. Sistemul permite aproape o reîntinerire, reducând în mod natural vârsta biologică. Cel puțin așa susțin creatorii săi, conform sursei citate

Materialele din care este format patul sunt 100% naturale, fără compuşi chimici. Acestea reuşesc să îl protejeze de poluarea electromagnetică. Perna, salteaua și pătura sunt termoreglabile, evitând orice transpirația sau frigul, impedimente care pot opri odihna. El ar permite recuperarea mult mai rapidă după efort, lucru absolut necesar pentru sportivii de elită. De asemenea, chiar și recuperarea după anumite accidentări se produce într-un ritm mult mai rapid. Dimensiunile patului sunt reglate în funcție de statura proprietarului, înălțimea și greutatea acestuia.

Jucătorul din naționala Spaniei care doarme într-un pat de 35.000 de euro. L-a cărat după el și în cantonament la Euro
Marcos Llorente, împreună cu iubita lui, Patricia, în patul de 35.000 de euro/Sursa foto: Instagram

L-a cărat după el și în cantonament la Euro

Marcos Llorente a avut un sezon excelent la Atletico Madrid, trupa antrenată de Diego Simeone reușind să câștige campionatul, în dauna marilor rivale, Real Madrid și Barcelona. Acest lucru l-a determinat pe fotbalist să își care minunăția de pat chiar și în cantonamentul naționalei pentru Euro, din Las Rozas, conform sportsfinding.com. Mai mult, el și-a convins și alți coechipieri de beneficiile odihnei pe o asemenea piesă de mobilier. Așa se face că alți 5 internaționali spanioli și-au cumpărat acest tip de pat: Koke, Laporte, Morata și Eric Garcia. Până acum, însă, rezultatele de la Euro ale elevilor lui Luis Enrique nu sunt conform așteptărilor, Spania obținând doar două rezultate de egalitate, cu Suedia și Polonia, deși a jucat meciurile la Seviila, deci, pe teren propriu.

În afara patului special pe care-l folosește, Marcos Llorente mai este și adeptul „paleo-dietei”. Aceasta se bazează pe alimentația pe care au avut-o strămoșii noștri acum mii de ani. În principiu, se poate mânca orice tip de carne, dar sunt excluse produsele procesate, zahărul, băuturile carbogazoase, îndulcitorii, uleiuri vegetale, margarina și, în general, tot ce nu este produs în mod firesc în natură. Llorente a impresionat cu forma sa fizică în acest sezon, inclusiv prin respectarea acestei diete care, de altfel, e destul de adaptabilă în funcție de persoană și de zona geografică în care aceasta trăiește.

 

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....