„Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu”. Cine l-a dat de gol pe antrenorul de la CFR Cluj

„Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu”. Cine l-a dat de gol pe antrenorul de la CFR Cluj

CFR Cluj e în pericol de a pierde titlul în acest sezon. E tensiune maximă în Gruia, după ce formația ardeleană a cedat șefia clasamentului în dauna Universității Craiova. Antrenorul Dan Petrescu ține jucătorii sub o mare presiune și a fost dat de gol.

Dan Petrescu, dat de gol: „Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune!”

Apele sunt tulburi la Cluj, tensiunea plutește în aer cu cât ne apropiem de finalul campionatului. Din echipă sigură de al treilea titlu consecutiv, acum CFR tremură pentru titlul de campioană. Formația ardeleană a pierdut acasă cu actualul lider, Universitatea Craiova, și nu s-a putut impune în fața Astrei Giurgiu. Speranțele sunt legate meciul cu FCSB, care ar putea menține echipa în lupta pentru titlu. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a găsit explicația situației în care a ajuns acum CFR-ul și îl arată cu degetul chiar pe antrenorul Dan Petrescu.

„Eu zic că CFR nu câștigă cu Steaua! CFR n-a câștigat niciun meci sub presiune. Jucătorii sunt ținuți sub o mare presiune de Dan Petrescu, dar au cedat și fizic și psihic. Convingerea mea e că această pauză cauzată de pandemie le-a provocat mari deservicii”, a declarat Dumitru Dragomir pentru GSP.

Dan Petrescu rămâne antrenor la CFR Cluj

CFR Cluj a postat un comunicat pe propria pagină de Facebook, în care a lămurit situația lui Dan Petrescu.

„Ca urmare a ultimelor articole apărute în spațiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru.

Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Toate performanțele pe care Dan Petrescu le-a obținut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesioniști și devotați, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european.

Suntem convinși că există mulți tehnicieni care și-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârșit.

În încheiere, vrem să vă asigurăm din nou că nu a existat nicio discuție cu un alt antrenor pentru a prelua banca tehnică a echipei noastre nici acum și nici din sezonul viitor”, se menționează în coomunicatul clubului din Gruia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI