Dumitru Dragomir, reacție tranșantă despre echipa alb-roșilor. „Dinamo nu are nicio șansă”

Marian Cărăvan 13.07.2020, 12:23

Amenințată cu retrogradarea, Dinamo încearcă totuși să dea lovitura pe final de sezon, însă fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, nu le dă nicio șansă „câinilor roșii”.

Ce vor să facă dinamoviștii pe finalul sezonului

Ar putea fi cel mai dezastruos sezon pentru Dinamo în toată istoria sa. Mai aproape de matineul ligii secunde decât de salvarea de la retrogradare, alb-roșii au ratat pe teren și șansa de a lupta pentru Cupa României. Însă trag speranțe că ar putea ajunge în ultimul act al competiției, în dauna FCSB, care i-a învins categoric, cu scorul general de 4-0. Dinamoviștii vor să câștige la „masa verde” meciul tur (în care FCSB s-a impus cu 3-0 în „Groapă”).

În acest sens, au contestat dreptul de joc al portarului Andrei Vlad, despre care susțin că trebuia să fie suspendat pentru acea partidă, pentru cumul de cartonașe galbene. Astfel, Dinamo încearcă să ajungă în finala de pe 22 iulie, unde s-a mai calificat și Sepsi Sfântu Gheorghe.

Totuși, Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, e de părere că Dinamo nu va avea sorți de izbândă.

Ce spune Dumitru Dragomir despre șansele echipei Dinamo de a ajunge în finala Cupei României

„După părerea mea și din punct de vedere regulamentar, nu se va schimba nimic, adică FCSB va juca finala Cupei României. Dinamo nu are nicio șansă. Se bat cap în cap ROAF-ul (n.r. – Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice) și Regulamentul Disciplinar si prevalează ultimul.

Astea erau greșeli de echipe de juniori, de Liga a 5-a, nu fac Argăseală si ceilalți profesioniști de la FCSB erori atât de grave. În plus, se știe că a existat o problema cu termenul când a fost depusă plângerea.

Rezultatul a fost clar pe teren, FCSB a învins cu 4-0 la general, Comisia va judeca și in funcție de ce s-a întâmplat pe teren. De fapt, cred că va judeca ce s-a întamplat pe teren mai mult”, a spus Dragomir pentru Sport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe