Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, despărţire înainte de nuntă. Cântăreaţa, înşelată cu o actriţă

Stan Filon 13.03.2021, 19:19
Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, despărţire înainte de nuntă. Cântăreaţa, înşelată cu o actriţă

Despărțire șocantă la Hollywood! Frumoasa Jennifer Lopez s-a despărțit de Alex Rodriguez, după doi ani de relație. Separarea a venit chiar înainte de nunta anunțată cu surle și trâmbițe! Acum s-a aflat și ce a stat la baza deciziei neașteptate.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit înainte de nuntă

Jennifer Lopez părea foarte fericită. Posta aproape în fiecare zi filmulețe pe rețelele de socializare în care apărea alături de iubitul ei, fostul sportiv Alex Rodriguez, dar și de familia lor frumoasă. Amândoi aveau copii din mariaje anterioare, dar copiii păreau să se înțeleagă foarte bine.

Mai mult, cei doi iubiți păreau mereu fericiți și îndrăgostiți peste măsură. Se distrau mereu împreună, dar acum s-a aflat că fostul sportiv se distra și în alte părți. Vestea, confirmată de Page Six, vine la scurt timp după zvonurile conform cărora sportivul, fost jucător la Yankees, ar fi înșelat-o pe divă cu o tânără vedetă de reality show.

Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au despartit inainte de nunta
Jennifer Lopez si Alex Rodriguez s-au despartit inainte de nunta

”Ei sunt prinși în lumilor lor orientate spre business”

”Ne așteptam de mult timp să se întâmple asta. Ei sunt prinși în lumilor lor orientate spre business așa că nu este o despărțire simplă. Le-a luat mult timp să se gândească doar cum să separe lucrurile”, a declarat o sursă apropiată celebrului cuplu, pentru publicația People.

cei doi nu au făcut declarații legate despre despărțirea lor, dar fanii și-au dat seama după ce au postat pe rețelele de socializare. Cântăreața a publicat o imagine rară cu ea și Marc Anthony, fostul soț, care o îmbrățișează pe Emme, fiica lor. ”Când ești tristă, dar mami și tati sunt cu tine. Te iubesc! Sunt mândră de tine”, a scris J.Lo alături de poză.

Alex Rodriguez a postat și el o fotografie cu el pe un iaht, în Miami. ”Nu mă luați în seamă. Îmi fac un selfie pe iaht. Voi ce planuri de weekend aveți?”, a scris acesta. Postarea nu era însă un selfie, altcineva făcându-i poza. Așadar, nu era singur deloc. Vedeta despre care se spune că i-ar fi spart casa lui Jennifer Lopez este Madison LeCroy. Aceasta declara pentru Page Six încă de luna trecută că Alex Rodriguez ”nu și-a înșelat niciodată logodnica fizic, cu mine”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI