Jandarmii, îngerii păzitori ai unei femei de 75 de ani. Au salvat-o după ce se așezase pe calea ferată pentru a-și lua viața

Elena Avramescu 11.10.2021, 17:00
Jandarmii, îngerii păzitori ai unei femei de 75 de ani. Au salvat-o după ce se așezase pe calea ferată pentru a-și lua viața

Jandarmii din Drobeta Turnu Severin, ce se aflau aflaţi în misiune de patrulare pe raza municipiului, mai precis în cartierul Schela Cladovei, au putut să salveze o femeie de 75 de ani care se aşezase pe calea ferată, cu intenţia de a-şi pune capăt zilelor.

Jandarmii, îngerii păzitori ai unei femei de 75 de ani

Conform Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi, femeia plângea şi era dezorientată, iar jandarmii au îndepărtat-o de pe linia de cale ferată cu puţin timp înainte să fie lovită de trenul care venea cu viteză.

Gândindu-se că secundele sunt esenţiale, jandarmii s-au apropiat de aceasta şi au îndepărtat-o la timp, deoarece se auzea un tren care venea în viteză. Colegii noştri au încercat să o liniştească pe femeie şi să afle de ce a intenţionat să recurgă la un gest de suicid.

Printre lacrimi, femeia, în vârstă de 75 ani, le-a spus jandarmilor că are probleme de sănătate, că soţul îi este paralizat, cu copiii nu se înţelege şi toate aceste probleme au doborât-o psihic şi fizic, iar prin acest gest a încercat să îşi curme suferinţa, a informat IJJ Mehedinţi.

Jandarmii au solicitat rapid un echipaj medical de urgenţă pentru a transporta femeia la o unitate medicală specializată, însă aceasta nu a dorit să facă acest lucru. La scurt timp după, aceștia au luat legătura cu membrii familiei, iar ea a fost preluată de aceştia şi condusă acasă.

Urmăriți Impact.ro și pe