Jaful anului în România? Un seif cu 500.000 de lei, furat în Bistrița. Trei bărbați au fost reținuți

Ioana Bucur 15.05.2022, 21:24
Jaful anului în România? Un seif cu 500.000 de lei, furat în Bistrița. Trei bărbați au fost reținuți

Jaful anului în România s-a dat la Bistrița, unde hoții au acționat precum o bandă de tâlhari profesioniști, reușind să se facă nevăzuți cu o sumă uriașă. După o acțiune amplă a polițiștilor, ce a implicat percheziții la mai multe locuințe din județul Bihor, trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind suspecți în cazul seifului cu 500.000 de lei furat.

Un seif cu 500.000 de lei a „dispărut” din Bistrița

O grupare de hoți a reușit să dea ceea ce ar putea fi numit „jaful anului” în România. Tâlharii au furat un seif metalic în care era ținută o sumă uriașă – 500.000 de lei -dintr-o societate din Bistrița.

Polițiștii au făcut duminică opt percheziții domiciliare în județul Bihor, trei bărbați fiind reținuți ca suspecți în cazul jafului din municipiul Bistrița.

„Perchezițiile au fost desfășurate în județul Bihor, în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, iar persoanele vizate sunt bănuite de comiterea unei infracțiuni de furt calificat, în municipiul Bistrița, unde, din sediul unei societăți comerciale, ar fi sustras un seif metalic, în care se aflau 500.000 de lei”, a transmis Poliția Română.

Jaful anului în România? Un seif cu 500.000 de lei, furat în Bistrița. Trei bărbați au fost reținuți
Imagine arhivă

Trei suspecți au fost reținuți

În urma perchezițiilor, oamenii legii au ridicat mai multe telefoane mobile, bonuri de casă, suma de 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, două stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare.

„În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe telefoane mobile, înscrisuri (bonuri de casă cu sume cheltuite), 15.900 de euro, 60.200 de lei, documentele autoturismului folosit, 2 stații de emisie-recepție și obiecte vestimentare.”

Autoritățile au mai transmis că au fost puse în aplicare trei mandate de aducere pentru trei bărbați cu vârste de 32, 45 și 46 de ani, care au domiciliul în județul Bihor și pe numele cărora a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Percheziții au fost făcute de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Bistrița-Năsăud, împreună cu polițiști ai Biroului Investigații Criminale, Serviciul Criminalistic, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul IPJ Bihor, Serviciul de Investigații Criminale, Biroul de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, Serviciul Criminalistic, și jandarmi din cadrul IJJ Bihor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...