Asta l-a dat de gol, de fapt, pe românul care a tras zeci de mii de euro cu aspiratorul dintr-un seif. Obiectul pierdut de hoţ

Andreea Bisinicu / 26.01.2021, 21:13
Asta l-a dat de gol, de fapt, pe românul care a tras zeci de mii de euro cu aspiratorul dintr-un seif. Obiectul pierdut de hoţ

Jaf ca în filme și nu prea. Asta l-a dat de gol, de fapt, pe românul care a tras zeci de mii de euro cu aspiratorul dintr-un seif. Care a fost obiectul pe care hoțul l-a pierdut. Datorită acestui articol vestimentar, reprezentanții legii au putut să dea de urma infractorului. Bărbatul de 30 de ani a fost trimis în instanță, luni, 25 ianuarie. Cum a încercat să înduplece judecătorii.

Ce l-a dat de gol pe românul care a tras zeci de mii de euro cu aspiratorul

Cine a spus că românii nu sunt inventivi? S-a întâmplat în Germania, în anul 2019. Un român a furat 60.000 de euro, după ce i-a strâns cu aspiratorul dintr-un seif al unui supermarket din Tauberbischofsheim. Bărbatul ar fi scăpat dacă nu ar fi fost neglijent. În timpul jafului, acestuia i-a căzut, din buzunar, o pereche de ochelari de soare. Pentru că nu s-a gândit să verifice dacă a pierdut ceva la locul faptei, ochelarii au fost descoperiți, ulterior, de polițiști, care au dat imediat de urma infractorului.

Ce l-a dat de gol pe românul care a tras zeci de mii de euro cu aspiratorul. Bărbatul se numește Constantin B și are vârsta de 30 de ani. Acesta nu a acționat de unul singur, ci a mai avut trei complici, dintre care unul era chiar un angajat al supermarketului unde au dat lovitura. Românul a dat buzna în incinta magazinului, purtând o mască pe față, și a reușit să aspire nu mai puțin de 56.870 de euro din seif. A intrat în magazin cu ajutorul complicelui care lucra în supermarket, care apoi s-a dat victimă și a anunțat jaful la poliție. În magazin se mai afla o casieriță pe care cei doi bărbați au legat-o de scaun.

Cine este Constantin B, romanul care a aspirat 60.000 de euro din seiful unui supermarket
Cine este Constantin B, romanul care a aspirat 60.000 de euro din seiful unui supermarket

Cum a încercat românul de 30 de ani să impresioneze instanța

După ce au luat banii cu ajutorul aspiratorului adus de acasă, Constantin B a fugit, lăsându-și ochelarii de soare în mijlocul magazinului. Norocul casieriței a fost că polițiștii nemți au găsit obiectul și au reușit să dea de urmele tâlharului, analizând ADN-ul de pe perechea de ochelari. Românul a fost prins și a fost trimis în judecată luni, 25 ianuarie 2021.

În fața instanței, Constantin B a pozat în rolul de victimă. Bărbatul a izbucnit în hohote de plâns, încercând să înduplece jurații. Românul a declarat că a fost nevoit să recurgă la un asemenea gest din cauza sărăciei și că, de fapt, el este un cetățean onest. Tâlharul a mărturisit că a plănuit jaful pentru că avea datorii la traficanții de droguri. De asemenea, acesta a specificat că voia să folosească banii furați pentru a-și repare mașina, să-și ajute mama din România și să cumpere un bilet de avion către casă. Complicii românului sunt Markus R., Ibrahim Y. și Daniel H. Aceștia vor fi judecați ulterior, într-un proces separat. Constantin a fost condamnat la 4 ani și jumătate de închisoare pentru tâlhărie, însă decizia poate fi atacată cu recurs.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI