Jaf armat în București. Ce i s-a întâmplat unui bărbat. Poliția a făcut o reținere

Stan Filon 21.10.2021, 21:54
Jaf armat în București. Ce i s-a întâmplat unui bărbat. Poliția a făcut o reținere

Jaf armat în București! Un șofer din Capitală a fost deposedat de autoturism exact ca în filme. Un bărbat l-a amenințat cu o armă și a reușit să îi fure astfel mașina. Oamenii legii s-au mobilizat imediat și l-au prins pe atacator.

Șofer din București jefuit la drumul mare! Atacatorul a reușit să-i fure mașina

Oamenii legii din cadrul Direcției Generale de Poliție a municipiului București – Serviciul Furturi Auto au reținut un bărbat de 33 de ani, din București, fiind acuzat de tâlhărie calificată și tentativă la tâlhărie calificată. Fapta de care este acuzat a avut loc duminică, în 17 octombrie.

Victima a sunat la numărul de urgență 112, unde le-a relatat polițiștilor că tocmai ce a fost jefuit. Acesta a spus că mașina i-a fost furată de un necunoscut, care l-a amenințat cu o armă, pe o stradă din București.

Sofer din Bucuresti jefuit la drumul mare
Sofer din Bucuresti jefuit la drumul mare

A mai încercat să fure o mașină

Mai mult decât atât, oamenii legii spun că acesta nu se află la prima faptă. În urmă cu câteva zile a încercat să fure o altă mașină, de la un alt șofer, prin aceeași metodă, însă nu și-a putut duce planul la bun sfârșit.

”Pe baza detaliilor oferite de partea vătămată, în scurt timp, polițiștii au depistat un bărbat ce corespundea descrierii, precum și autoturismul. Cercetările au fost preluate de Serviciul Furturi Auto, iar în urma probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că același bărbat, tot în seara de 17 octombrie, prin amenințare, ar mai fi încercat să sustragă un alt autoturism”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției Capitalei.

Oamenii legii l-au audiat pe suspect și l-au reținut pentru 24 de ore. Tânărul a fost dus în fața instanței, unde a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate acum de Serviciul Furturi Auto din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...