Jador s-a despărţit de Georgiana. Motivul dureros pentru care a renunţat la iubirea vieţii lui: „Aş da o lege”

Ioana Bucur 04.06.2021, 23:29
Jador s-a despărţit de Georgiana. Motivul dureros pentru care a renunţat la iubirea vieţii lui: „Aş da o lege”

Fostul concurent Survivor 2021 nu are parte de liniște după întoarcerea în România. Jador s-a despărțit de Georgiana, femeia lângă care spera că își va trăi tot restul vieții. Cântărețul a dezvăluit motivul dureros pentru care a renunțat la marea lui iubire.

Jador s-a despărţit de Georgiana

De când s-a întors în România, fostul concurent Survivor 2021 nu a avut parte de prea multă liniște. În afara problemelor medicale cu care a plecat din Republica Dominicană, de aproape două săptămâni, este și bărbat singur. Jador s-a despărțit de Georgiana, în ciuda faptului că încă o iubește. Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, a acceptat provocarea „Spui tot sau îți va lua gura foc” și a explicat care a fost, de fapt, motivul dureros pentru care renunțat la marea lui iubire.

„Fosta mea iubită. Nu mai sunt de vreo două săptămâni. Nu mai sunt cu ea, nu mai vreau să discut. O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău? Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. – e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită”, a zis Jador.

Jador s-a despărţit de Georgiana
Jador

„Îmi doresc foarte mult să nu o mai pot iubi, îmi doresc să nu o mai iubesc”

Georgiana și Jador au avut o relație presărată cu certuri, despărțiri și împăcări. Se pare că, într-un final, gelozia a fost cea care a pus punct, definitiv, legăturii dintre cei doi. Jador a mărturisit că nici nu se gândește, momentan, la o nouă idilă.

„Gelozia e foarte mare. Îmi doresc foarte mult să nu o mai pot iubi, îmi doresc să nu o mai iubesc. Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, dar am fost împreună fugitiv. Eu știu cine e ea, am fost împreună și când aveam 40 de lei în buzunar. (…) E foarte geloasă, chiar nu avea motive. Am încercat să fiu cel mai bun băiat, iubit. (…) Îmi doresc să nu o mai iubesc, să uit de ea, îmi face rău. Știi omul ăla care numai gura e de el?

Așa sunt eu. (…) Nu mai vreau eu și probabil nici ea. Mama îmi vrea tot binele, vrea să fiu fericit. Eu în viața asta nu caut bani, îmi doresc să am o casă, o mașină, mulți copii și o nevastă care să mă iubească și să mă facă fericit. Când vin acasă, să mă aștepte cu borș și fasole. Nu mai vreau o relație, nu pot să îmi fac o relație în timp ce iubesc altă persoană. O să îmi treacă foarte greu, este singura relație considerată de mine relație, dar îmi trece”, a mai spus cântărețul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...