Jador i-a dat de gol pe Ana Porgras şi Zanni de la Survivor 2021. “Am despărţit o iubire”

Cristian Cojocaru, Mihai Cheleș 28.04.2021, 20:08
Jador i-a dat de gol pe Ana Porgras şi Zanni de la Survivor 2021. “Am despărţit o iubire”

Ana Porgras a fost una dintre cele mai apreciate concurente din cadrul emisiunii Survivor România. Eliminarea acesteia la propunerea lui Jador, l-a făcut pe artist să îi pară rău, pentru că, după ce și-a eliminat o bună coechipieră, a afirmat că ”despărțit o iubire”, făcând referire la Zanni și Ana Porgras.

Jador a vorbit despre Ana Porgras și Zanni

Ana Porgras a fost propusă spre eliminare de către Jador, iar în urma faptului că telespectatorii nu au susținut-o, aceasta a fost nevoită să părăsească Republica Dominicană. Artistului i-a părut rău ca Faimoasa a fost eliminată, dar totodată îi pare rău și dintr-un alt motiv, cel al dragostei.

„Zanni și-a dat seama că îl iubește lumea în momentul în care a ieșit favorit. Eu am despărțit o iubire (n.r.- Ana Porgas și Zanni), așa s-a văzut la televizor și era normal să fiu penalizat de oameni. Au făcut foarte bine, dacă ei au crezut asta. S-au luat de mine un pic, nu are nimic.

Eu nu am crezut că Ana o să plece, am crezut că este votată, am crezut că noi toți de acolo suntem votați. La un moment dat toți ieșim și o să fie unul singur acolo, cu trofeul, și o să fie smecher”,  a declarat  Jador , imediat după ce a ieșit din competiția Survivor România.

Fosta concurentă din cadrul Survivor România a povestit cum s-a cunoscut cu Zannidache și care a fost părerea acesteia la început. Ulterior, între cei doi a început să se lege o relație foarte strânsă pe parcursul timpului petrecut în junglă. Cei doi s-au cunoscut la probele sportive, iar Ana Porgras l-a judecat pe tânăr după felul în care arăta.

Jador a vorbit despre relatia dintre Zanni si Ana Porgras
Jador a vorbit despre relatia dintre Zanni si Ana Porgras

”Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește”

Ana Porgras a fost luată prin surprindere de caracterul lui Zanni. Aceasta a rămas plăcut impresionată de felul cum gândește Zanni, în ciuda faptului că are doar 24 de ani.

„Ne-am cunoscut la probele sportive, înainte de a pleca în Dominicană. În prima fază, când l-am văzut, am spus: „Doamne ferește! Ce este cu el?!”. Când îl vezi prima dată, ai tendința să îl judeci după aparențe. Apoi, ne-am mai întâlnit la analize, la filmările pentru show și am mai stat de vorbă.

Am avut ocazia să îmi dau seama cum gândește. Chiar dacă are doar 24 de ani, este foarte matur în gândire, este drept, realist. Asta ne-a apropiat, mie îmi place să am în jur oamenii care gândesc sănătos. S-a înfiripat o prietenie care a venit natural(…) În timpul showului mi s-a confirmat că gândim cumva la fel” a declarat Ana Porgras, pentru viva.ro.

Apropierea dintre cei doi a putut fi observată atât de concurenții competiție cât și de către telespectatori. Zanni și Ana se sprijineau întotdeauna și se încurajau reciproc. Fosta gimnastă s-a gândit la el încă de la eliminarea sa, și continuă să fie unul dintre cei mai înfocați fani ai tânărului .

Urmăriți Impact.ro și pe