Jador a rupt tăcerea! Fostul concurent de la Survivor a dezvăluit totul despre viața privată: „Iubesc o femeie și sunt iubit”

Ana Ionescu 13.05.2021, 11:25
Jador a rupt tăcerea! Fostul concurent de la Survivor a dezvăluit totul despre viața privată: „Iubesc o femeie și sunt iubit”

Jador are foarte multe admiratoare care își doresc să afle cât mai multe despre viața sa amoroasă. Recent, cântărețul a pus punct întrebărilor și suspiciunilor și a dezvăluit totul despre viața sa privată.

Jador a rupt tăcerea. Are sau nu o iubită

În cadrul unui interviu recent, Jador a dezvăluit că nu duce deloc lipsă de iubire. A mărturisit că iubește și este iubit, însă nu a dorit să dea alte detalii despre femeia cu care își împarte viața.

„Mereu am fost îndrăgostit. Iubesc o femeie şi sunt iubit”, a dezvaluit Jador pentru click.ro.

Jador a participat la emisiunea Survivor România, în Republica Dominicană, pentru a o uita pe fosta sa iubită Georgiana, despre care a spus mereu că este iubirea vieții sale și singura femeie care l-a iubit pentru ceea ce este el cu adevărat. În cele trei luni petrecute la Survivor, Jador și-a dat însă seama că nu ar trebui să o uite pe Georgiana, ci să lupte pentru ea.

„Eu am venit la Survivor nu să câștig, am venit să uit o fată și mi-am dat seama că trebuie să lupt pentru ea. E singura care a mâncat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu îl văd pe Ionuț de la țară, care a crescut desculț’, povestea Jador.

Jador a rupt tăcerea! Fostul concurent de la Survivor a dezvăluit totul despre viața privată:
Jador, alături de fost sa iubită Georgiana 

Cu ce se ocupă Jador după ce a părăsit Survivor România

Jador a părăsit competiția Survivor în urmă cu aproximativ o lună, după ce s-a accidentat la un picior, iar medicii i-au recomandat să nu mai continue traseul. Ajuns în România, cântărețul a intrat imediat în studio și a lansat împreună cu Moroşanu şi Lino Golden o nouă piesă, numită „Sunt o forţă”.

„Nu am avut timp să mă odihnesc… Am fost implicat în tot felul de proiecte. Nu prea mai am energie, dar lucrurile merg foarte bine. De când m-am întors am lucrat, am fost în studio să înregistrez, am avut filmări. Am slăbit foarte mult”, a marturisit Jador.

Artistul a declarat că Survivor România a fost o experiență grea, însă ar mai accepta încă o dată o astfel de provocare.

„Da, pentru că este o provocare să trăiesc fără mâncare, fără lucruri materiale. Pot să trăiesc fără nimic, chiar sunt pregătit să fac asta oricând. Mâine. În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a mărturisit Jador.

Urmăriți Impact.ro și pe