EXCLUSIV

Iuliana Marciuc ține cont și de criticile fiului adolescent: „El este un seismograf pentru mine!”. Ce meserie și-a ales David, copia la indigo a lui Adrian Enache. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 08.12.2022, 18:50

Iuliana Marciuc (54 de ani), una dintre vedetele televiziunii publice, are ceva emoții atunci când vorbește despre viitorul lui David, băiatul ei și al solistului Adrian Enache. Ajuns la vârsta de 17 ani, pare din ce în ce mai evident că moștenește mult din talentul părinților. „E clar că din doi artiști nu putea ieși decât un artist, fără ca eu să-l fi direcționat special către asta. Îl las pe el să aleagă, dar sunt cea mai fericită mamă fiindcă face un lucru cu pasiune. Cred că asta e cel mai important pentru fiecare copil, să-și găsească drumul și pasiunea pentru ceva anume”, afirmă Iuliana, în exclusivitate pentru Impact.ro

Fiul ei, David, e încă în faza tatonărilor

Realizatoarea producției de televiziune „Destine ca-n filme” susține că momentan David încă e în faza tatonărilor:

„Deocamdată, fiind doar clasa a XI-a, testează, cercetează piața, nu știe încă ce-și dorește. Așteptăm să-și contureze exact opțiunile, dacă va vrea să facă din asta o profesie sau dacă va rămâne doar o pasiune. Anul viitor, pe vremea asta, probabil că vom ști exact încotro mergem, ce viitor își va alege.

Cert este că amândoi părinții, și eu și tatăl lui, îl susținem foarte mult în ceea ce face, suntem de partea lui și cumva încercăm să trecem împreună printr-o perioadă care nu este foarte ușoară, dar slavă Domnului, nici foarte dificilă! Familiile cu adolescenți știu mai bine la ce mă refer!”, adaugă Iuliana Marciuc pentru Impact.ro

A fost spectator la concertul tatălui său de la Sala Palatului

Iuliana mai susține că a fost foarte mirată de reacțiile băiatului ei la finele concertului-maraton susținut luna trecută de Adrian Enache, la Sala Palatului:

„Am fost foarte mirată că a rezistat la recentul concert al tatălui său, cel al lui Adrian Enache, de la Sala Palatului, care a durat patru ore, fără pauză. Un concert-maraton, cu Adrian și invitații săi. Am fost foarte mirată, nu doar fiindcă a privit cu atenție, dar apoi a știut să aibă preferințe, să povestească ce ar fi făcut el mai bine sau ce i s-a părut cel mai bine din tot showul”.

Iuliana și Adrian
Iuliana și Adrian

Nu se sfiește să-i pună întrebări mamei, despre emisiunea ei de la TVR

Pe de altă parte, Iuliana Marciuc s-a trezit în casă și un „critic” de nădejde al emisiunilor sale.

„Legat de emisiunile mele, pot spune că se uită, iar dacă cumva pune întrebarea ”Și unde-i destinul ca-n filme?”, atunci realizez, în acea secundă, că nu va fi o emisiune cu mare audiență. Nu poți găsi de fiecare dată povești spectaculoase, iar emisiunea mea are zece ani vechime.

El este un seismograf pentru mine! Adică, atunci când îl aud că pune întrebarea respectivă, înseamnă că ceva nu e spectaculos acolo!”, mai povestește Iuliana Marciuc, pentru Impact.ro.

„Vrea să se îndrepte spre actorie”

Ea afirmă că David pare atras de actorie:

„Vrea să se îndrepte spre actorie. Și în cadrul unor mici-metraje realizate în cadrul Academiei de Film și Televiziune Buftea, care vor fi prezentate pe 18 decembrie, la Mall Băneasa, el și-a ales tot partea de actorie.

A contribuit, împreună cu ceilalți colegi, și la scenariu, dar la regie a lăsat pe alții. Îi place să stea în fața camerei! Contează deja foarte mult orele pe care el le face de atâția ani la Academia Studiourile Buftea. Și la castinguri când se duce i se spune că se vede că a făcut cursuri de specialitate”.

Adrian Enache și David
Adrian Enache și David

David a debutat în piesa „Căldură mare!”

Iuliana Marciuc mai spune că nu va uita niciodată debutul fiului ei, pe scena Teatrului Elisabeta din Capitală, cu un spectacol special conceput, la finele clasei a patra:

„Pe mine m-a întrebat o singură dată anumite lucruri legate de prezență scenică. Iar asta a coincis cu debutul lui, să zicem. La sfârșitul clasei a patra, când a jucat pe scena Teatrului Elisabeta, un spectacol de final de clasa a patra, în care a făcut atunci un rol foarte bun, cel al feciorului din „Căldură mare!”, mai spune îndrăgita vedetă.

Care nu uită că David l-a privit ore în șir pe regretatul Marin Moraru ca „să fure” lucruri de neprețuit. „I-a fost model Marin Moraru!”.

Urmăriți Impact.ro și pe