Cum se comportă Iuliana Marciuc cu fiul ei. Dezvăluiri despre grupul de whatsapp al părinților

Anca Manolica 31.08.2022, 20:37

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au împreună un fiu care se apropie acuși de vârsta majoratului. Și cum se spune că așchia nu sare departe de trunci, ei bine, tânărul adolescent cochetează deja cu actoria, având un prim rol de figurație într-o producție internațională. Iată ce spune mama sa despre relația dintre cei doi.

Cum se comportă Iuliana Marciuc cu fiul ei, David

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt doi părinți foarte mândri. David Enache, în vârstă de aproape 17 ani, este un tânăr ambițios, care se laudă deja cu reușite pe plan profesional. Mama sa a spus în mai multe rânduri că și-au făcut timp pentru el și au investit bani pentru ca el să facă absolut tot ceea ce îi place. În prezent, el urmează cursurile Liceului Internațional de Informatică.

Coincidență sau nu, și mama sa are studii de specialitate în domeniu. Deși este una dintre cele mai cunoscute și apreciate moderatoare TV din România, cu o vastă experiență în spate în ceea ce privește televiziunea, nu mulți știu că vedeta în vârstă de 55 de ani nu a absolvit o facultate în acest domeniu. Ea a urmat cursurile Facultății de Planificare și Cibernetică Economică, dar nu a profesat prea mult în această arie.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache, alături de fiul lor
Iuliana Marciuc și Adrian Enache, alături de fiul lor

Are grupuri de Whatsapp și cu părinții colegilor lui David

Deși David este deja un adolescent în toată regula, îndrăgita prezentatoare susține că tocmai în această perioadă trebuie monitorizat mai atent. Așa se face că Iuliana Marciuc este prezentă pe un grupul de Whatsapp al mămicilor, acolo unde se discută despre copiii lor.

„De ce să nu mai fie cazul? Și acum am un grup de mămici care din când în când ne scriem și ne invităm să ne întâlnim pentru că ne face plăcere să ne vedem și să vorbim despre copiii noștri.

Eu cred foarte mult în importanța comunicării cu cadrele didactice și ale copiilor între ei, dar și ale părinților cu copii. Apropo de organizare”, a dezvăluit Iuliana Mariciuc, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Însă acest lucru nu înseamnă că nu are încredere în fiul ei. Își dorește doar să aibă o permanentă conexiune cu cei care contribuie la educația lui. De altfel, partenera de viață a lui Adrian Enache nu concepe să nu meargă cu el în prima lui zi de școală. Ea își dorește să îi întâlnească profesorii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...