Iuliana Marciuc, alături de un alt bărbat. Cum a fost surprinsă vedeta TVR. FOTO EXCLUSIV

Iancu Andreea / 03.03.2021, 13:20

Iuliana Marciuc a fost surprinsă recent alături de un alt bărbat, deși se cunoaște faptul că realizatoarea TV are o relație de mulți ani cu Adrian Enache. Vedeta, în vârstă de 53 de ani, a ieșit la plimbare pe o stradă din centrul Bucureștiului, acolo unde reporterii impact.ro au reușit să o fotografieze alături de un actor celebru.

Iuliana Marciuc, alături de un alt bărbat. Cu cine a fost surprinsă iubita lui Adrian Enache

Vremea frumoasă a determinat-o pe Iuliana Marciuc să se bucure de soare și să iasă la o plimbare scurtă pe Calea Victoriei. Iubita lui Adrian Enache nu a mers însă de una singură prin București, ci a avut și companie. Iuliana Marciuc a pornit la pas pe una dintre cele mai cunoscute străzi din Capitală alături de un alt bărbat decât partenerul său de viață. Vedeta de la TVR a fost surprinsă de către reporterii impact.ro în timp ce se plimba alături de celebrul comediant Vasile Muraru.

Iuliana și directorul teatrului Constantin Tănase au purtat o discuție preț de câteva minute chiar la intrarea în incinta centrului cultural, pentru ca mai apoi actorul de comedie să o invite pe Marciuc în interior. Este foarte posibil ca această vizită a Iulianei Marciuc în biroul directorului să se concretizeze într-o colaborare. Rămâne de văzut care a fost motivul real al întâlnirii dintre actor și vedetă.

Iuliana și Adrian Enache sunt împreună de mai bine de 25 de ani
Iuliana și Adrian Enache sunt împreună de mai bine de 25 de ani

Care este motivul pentru care Iuliana și Adrian Enache nu s-au căsătorit

Povestea de dragoste dintre realizatoarea TV și cântăreț este una care a stârnit mereu curiozitate. Despre cei doi s-au scris multe rânduri, dată fiind iubirea lor tumultoasă. Iuliana Marciuc a fost căsătorită pentru prima dată cu Remus Posea, de care a divorțat în 2002. Cu toate că și Adrian Enache a fost implicat într-un mariaj alături de Corina Enache, cuplul Iuliana-Adrian ar fi trăit o idilă ca în filme în toți acești ani. Abia în 2010 cei doi au recunoscut oficial relația, după ce pe 6 iulie s-au logodit.

Un semn al iubirii interzise pe care au trăit-o împreună este nașterea primului lor copil, David, care a venit pe lume pe 2 noiembrie 2005, cu mulți ani înainte ca Iuliana și Adrian Enache să organizeze logodna. Totuși, în ciuda suișurilor și coborâșurilor din relația, după aproape 25 de ani de când formează un cuplu, Iuliana Marciuc și Adrian Enache nu s-au și căsătorit. Vedeta TVR recunoaște că nu își dorește acest pas, mai cu seamă că îl consideră distructiv pentru relație.

Nu suntem căsătoriți, suntem logodiți de 10 ani, când am împlinit 15 ani de relație. Anul acesta am împlinit 25 și am făcut o mare petrecere. Nu ne-am gândit să ne căsătorim, însă eu cred că dacă nu a fost atunci, la început, nu știu dacă schimbând regulile jocului cumva nu greșim. Și atunci, dacă greșim, dacă ne e bine așa, de ce să ne căsătorim? Căsătoria cred ca e principalul motiv de divorț. Nu vreau să am acest motiv, a mărturisit Iuliana Marciuc, în urmă cu mai mult timp, pentru click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI