EXCLUSIV

Iuliana Beregoi, schimb de replici cu Andra și Connect-R la concertul de la Sala Palatului. Ce și-au putut spune EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 13.03.2022, 18:42

La doar 17 ani, Iuliana Beregoi a umplut până la refuz Sala Palatului, la doar câteva zile de la ridicarea tuturor restricțiilor. Tânăra din Moldova i-a avut ca invitați, în cadrul show-ului său, intitulat „Dor de voi” pe Andra și Connect R, două nume consacrate ale scenei muzicale românești.

Iuliana Beregoi, schimb de replici cu Andra și Connect-R

Devenită idolul tinerei generații, Iuliana Beregoi a susținut un concert de zile mari pe scena Sălii Palatului, și a avut surpriza să constate cât de cunoscute îi sunt piesele în rândul fanelor sale. De-a lungul show-ului, care a durat mai bine de două ore și s-a desfășurat în fața unei săli arhipline, tânăra artistă din Moldova și-a schimbat ținutele la fiecare piesă nouă pe care o interpreta și a avut doi invitați consacrați pe scena muzicii românești, Andra și Conect-R.

„Noi asta ne dorim”

Impresionată de publicul tinerei artiste, Andra a mărturisit: „Să văd Sala Palatului plină e o speranță că lucrurile merg spre bine”. „Îi spuneam Andrei, în culise, că tot ce  se întâmplă aici e visul meu devenit realitate”, a completat, la rându-i Iuliana Beregoi. Aceasta și-a întrebat apoi mult mai experimentata colegă de scenă: „Tu când ți-ai dat seama de asta, că ai ajuns acolo unde ți-ai dorit?” „De fiecare dată când urc pe scenă am sentimentul ăsta. Acum e un alt vis devenit realitate, când văd reacția voastră, pentru că noi asta ne dorim, să ne iubească oamenii, să ne cântați melodiile. Să încurajăm părinții să-și lase copiii să viseze pentru că visele, iată, devin realitate”, a fost răspunsul Andrei.

Iuliana Beregoi, schimb de replici cu Andra si Connect-R
Iuliana Beregoi, schimb de replici cu Andra si Connect-R

Ce i-a propus Iuliana lui Connect-R

Connect R a mărturisit, în public, că a văzut-o pentru prima oară pe Iuliana Beregoi la show-ul de la Antena 1, „Te cunosc de undeva” și că regretă că nu a fost pe fază ca Iuliana să semneze pentru casa sa de discuri.

„Te-am văzut la . Erai foarte frumoasă, talentul  sclipea. Îl  aveai din nastere. Și touși îmi pare rău că nu am văzut tot ce trebuia să văd…Acum erai la casa mea de discuri”, i-a transmis acesta. În replică, Iuliana i-a spus artistului că și-ar dori o colaborare cu acesta. „Poate pregătim o colaborare. Mi-aș dori foarte mult”. „Mi-ar plăcea la maxim”, a venit prompt răspunsul lui Connect R.

Cu sora, pe scenă

Pe scenă a urcat, totodată și Ana, sora mai mică a Iulianei Beregoi. Asemănarea dintre ele este izbitoare, de parcă ar fi gemene. Recent, artista mărturisea că acasă, ea și sora sa împart aceeași cameră și că ambele se ajută la curățenie. Iar atunci când se ceartă, o fac „în secret”, pentru a nu afla mama lor, care le-ar mustra pe amândouă.

Iuliana Beregoi este născută pe 15 iulie 2004 și a devenit cunoscută de la 13 ani, în urma unui show de talente. Ea a fost descoperită însă la Festivalul Internațional Music For Kids, de la Iași. În prezent, este idolul a mii de adolescenți din România. Pe site-urile de socializare, aceasta are peste un milion de urmăritori și se bucură de un real succes. În 2017, ea a devenit protagonista serialului „Lara”, difuzat pe Netflix.

Urmăriți Impact.ro și pe