Iulia Vântur se luptă la tribunal ca să nu piardă averea de la Iași. Ce au decis judecătorii

Andreea Bisinicu 08.12.2020, 17:16
Iulia Vântur se luptă la tribunal ca să nu piardă averea de la Iași. Ce au decis judecătorii

Iulia Vântur a avut un an de coșmar, ea și tatăl luptându-se la tribunal ca să nu piardă averea de la Iași. Ce au decis judecătorii. Frumoasa blondină a fost dată în judecată de către vecinii ei din Iași. Motivul este unul fabulos. Ce decizie au luat instanțele judecătorești în privința Iuliei Vântur. Cine este vecinul care i-a dat în judecată și de ce s-a ajuns în această situație. Este vorba despre un imobil din Iași.

Iulia Vântur se luptă la tribunal ca să nu piardă averea de la Iași

Iulia Vântur se luptă la tribunal ca să nu piardă averea de la Iași. În urmă cu puțin timp, iubita lui Salman Khan a câștigat, în primă instanță, un proces care îi fusese intentat ei și tatălui ei, Valentin, de către un vecin. De ce au fost dați în judecată blondina și părintele ei? Fosta prezentatoare TV a fost dată în judecată și risca să piardă casa părinților ei. Procesul intentat de Constantin Ursu vedetei de televiziune și tatălui ei, Valentin Vântur a început pe 1 august 2019 și nu este nici pe departe terminat, scrie bzi.ro. Potrivit judecătorilor din Iași, reclamantul Constantin Ursu le-a cerut magistraților să dispună anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil, deținut de Iulia Vântur și tatăl ei.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate. Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, au precizat judecătorii ieșeni, scriu cei de la Cancan.

Momentan, se pare că magistrații de la Judecătoria Iași au respins acțiunea, iar Iulia Vântur a ieșit învingătoare în prima instanță. Blondina se teme, însă, ca reclamantul Constantin Ursu, vecinul ei din Iași, să nu depună contestație, deoarece decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată în instanță. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” este totuși îngrijorată ca nu cumva să continue lupta. Cu toate acestea, Iulia Vântur nu-și pierde optimismul și zâmbetul care ne-a cucerit de acum foarte mulți ani.

Ce mesaj i-a transmis Iulia Vântur tatălui său, de ziua lui
Ce mesaj i-a transmis Iulia Vântur tatălui său, de ziua lui

Ce mesaj i-a transmis Iulia Vântur tatălui său, de ziua lui

Și pentru că tot vorbeam de tatăl Iuliei Vântur, focoasa blondină tocmai și-a serbat părintele, pe 7 decembrie. Fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” i-a transmis un mesaj frumos, plin de iubire și căldură celui care i-a dat viață. Blondina a „scos de la naftalină” una dintre pozele ei preferate în care apare alături de mama și tatăl ei. Cuvintele sunt de prisos, întrucât se poate citi iubirea pe fețelor lor, însă Iulia Vântur a ținut să-i transmită toate cele bune tatălui său, în special sănătate și liniște, având în vedere anul agitat pe care l-au avut din cauza procesului.

„La multi ani, tata! Happy birthday dad! ❤️ Cred ca asta e una din pozele mele preferate. Tata, mereu ai fost suport, stalpul de rezistenta al casei, al familiei. Iti multumesc. Te iubesc si imi doresc sa fii sanatos, sa ai liniste si bucurie in fiecare zi ❤️🤗” a scris Iulia Vântur pe pagina ei oficială de Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI