Iulia Vântur, mărturisiri despre prima experienţă în India. La ce a renunţat pentru a locui acolo: „Îmi venea să plâng”

Ana Anitoiu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 21:27

Iulia Vântur a făcut mărturisiri despre prima ei experiență în India și despre ce a simțit când a trebuit să se întoarcă în România. Fosta prezentatoare de televiziune a dezvăluit la ce a renunțat pentru a se stabili acolo.

Cum a fost prima experiență în India pentru Iulia Vântur

Iulia Vântur a povestit în podcastul lui Mihai Morar că a fost pentru prima dată în India în anul 2011, ca într-o vacanță pe care nu și-o plănuise ea. Totuși, experiența a fost atât de frumoasă, încât la întoarcerea în România vedetei i-a venit să plângă, pentru că nu mai voia să părăsească țara pe care o descoperise.

”A fost o călătorie care m-a dus într-un loc în care-mi doream, dar nu credeam că pot să ajung. Cel puțin nu în felul în care am ajuns. Se întâmplă un lucru atunci când e momentul potrivit, nu mai devreme, nu mai târziu. Momentul perfect pentru mine a fost în 2011, atunci am fost pentru prima dată în India, dar a fost așa o vacanță, nu mi-am plănuit-o eu. Viața m-a dus acolo. În momentul în care am plecat din aeroport din Mumbai, îmi venea să plâng că plecăm de acolo. Mi-am promis că o să mă întorc acolo”, a spus vedeta care s-a întors în România pentru a-și vedea familia și prietenii.

Iulia Vantur, marturisiri despre prima experienta in India. La ce a renuntat pentru a locui acolo
Iulia Vantur

La ce a renunțat Iulia Vântur pentru a locui în India

De asemenea, Iulia Vântur a povestit că a fost nevoită să facă un sacrificiu pentru a locui în India, acolo unde nu o cunoștea nimeni. Vedeta a lăsat în urmă tot ce era familiar pentru ea, întreaga lume pe care o numea ”a ei”.

”Să-ți lași oamenii dragi și tot universul tău în care erai regină. Eu îmi făceam programul, eu luam deciziile pentru mine fără să afectez pe altcineva, mă refer la familia mea… Acolo dintr-odată, în India, a trebuit să mă adaptez la o lume care nu era a mea, o lume în care nimeni nu mă știa, habar n-aveau cine e față asta a venit în India. Și n-a fost ușor. Ultimii ani au fost pentru mine transformatori. Dacă ar fi să mai trăiesc o dată aceeași experiență, aș lua-o de la capăt”, a spus Iulia Vântur.

Iulia Vântur, despre posibilitatea de a deveni mamă

Iulia Vântur, în vârstă de 40 de ani, are o relație cu actorul Salman Khan, cu 15 ani mai în vârstă față de ea. Vedeta a fost întrebată recent când ar vrea să devină mamă. ”Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul ei.

”Suntem pe același vibe creativ (ea și partenerul ei, n.r.). Nu mi-am imaginat că voi ajunge să cânt și mai ales în India, însă viața aduce provocări, ce se pot transforma în daruri, dacă avem curaj să le primim. Oamenii se adaptează la orice dacă există voință, toleranță. Am învățat să mă adaptez la un alt stil de viață, nu a fost mereu ușor, dar mă bucur că am ajuns la o stare de echilibru. Îmi lipsesc părinții, prietenii mei apropiați, câteodată și locurile preferate, activitățile profesionale sau recreative din România”, a spus Iulia Vântur anterior, pentru click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...