Iulia Vântur este în stare de alertă după ce Salman Khan a primit amenințări. ”O să te distrug”

Daria Petrescu 10.06.2021, 08:24
Iulia Vântur este în stare de alertă după ce Salman Khan a primit amenințări. ”O să te distrug”

Salman Khan este unul dintre cei mai iubiți actori și producători de filme, din India. De-alungul timpului a jucat în producții de succes, iar recent, a lansat un alt film, care pare că are un succes răsunător. Se pare că succesul i-a atras și amtipatii, iar recent, acesta a primit amenințări.  KRK promite să distrugă cariera lui Salman Khan și îl avertizează că s-a încurcat cu persoana greșită. Iulia Vântur este în stare de alertă după ce Salman Khan a primit amenințări.

Salman Khan a primit amenințări

Aflată pentru o perioadă în România, alături de părinții ei, Iulia Vântur este îngrijorată de ceea ce i se întâmplă iubitului ei. Vedeta s-a mutat în India în urmă cu 6 ani, pentru a fi lături de iubitul ei, Salman Khan și pentru a avea o carieră de succes în lumea filmului.

În această perioadă, actorul și fosta prezentatoare TV sunt despărțiți, pentru că vedeta se află în România.

După ce Salman Khan a depus un dosar de defăimare împotriva autoproclamatului critic KRK, el l-a avertizat acum pe superstar că îi va distruge cariera. KRK îi spune lui Salman că s-a încurcat cu persoana greșită. Spunând că Khan a distrus cariera multora, jură să-l distrugă  și pe el.

„Vivek, John, Arijit, săracul om drept, dar de data asta a înșelat tipul nepotrivit! O să te distrug”, A scris în tweet. „Peste 20 de oameni din Bollywood m-au sunat pentru a-mi susține sprijinul.

Au spus că nu au putut face asta indiferent de ceea ce fac eu. Pentru că nu erau pregătiți să aibă un conflict direct cu el. Se temeau să-l facă al lor dușman. Spun- Vă mulțumesc tuturor foarte mult! „, a scris el într-o postare pe Twitter.

În timp ce KRK susține că Salman Khan i-a intentat un dosar de defăimare pentru revizuirea lui Radhe, echipa lui Khan a susținut că KRK a fost trimis în judecată pentru „răspândirea unor falsități răutăcioase” despre Salman Khan și ONG-ul său.

KRK, dar în judecată pentru defăimare

Potrivit unei declarații a echipei lui Khan, „Kamaal R Khan a publicat o serie de videoclipuri în care susținea că Salman Khan l-a dat în judecată pentru defăimare pentru că a recenzat filmul, Radhe.

Acest lucru este incorect. Procesul a fost intentat în calitate de inculpat a publicat și a aprobat agenți defăimători, inclusiv faptul că Salman Khan este corupt, că el și marca sa „Being Human” sunt implicați în tranzacții de fraudă, manipulare și spălare a banilor. Au făcut asta în mod constant pe parcursul mai multor luni, în mod clar cu scopul de a atrage atenția asupra sa „.

Iulia Vântur a dat lovitura la Bollywood

Iulia Vântur, fosta prezentatoare de la „Dansez pentru tine” a dat lovitura în lumea Bollywood-ului și a interpretat hitul indian „Seeti Maar”, care face parte din coloana sonoră a fimului „Radhe”.

Întrebată dacă ar vrea să aibă un copil cu actorul indian, Iulia Vântur a spus că totul se va întâmpla la momentul potrivit. „Când o vrea Dumnezeu”, a spus ea în cadrul unui interviu.

Urmăriți Impact.ro și pe