Iulia Vântur, detalii din intimitatea alături de Salman Khan. Cum este actorul când nu se află sub lumina reflectoarelor

Ioana Bucur 24.08.2022, 20:59
Iulia Vântur, detalii din intimitatea alături de Salman Khan. Cum este actorul când nu se află sub lumina reflectoarelor

După ce, ani la rând, a ales să păstreze misterul în jurul relației sale cu actorul din India, acum, Iulia Vântur face dezvăluiri din intimitatea alături de Salman Khan. Fosta prezentatoare a povestit cum este, de fapt, partenerul său de viață în momentele în care nu se află sub lumina reflectoarelor sau în fața aparatelor foto și de filmat ale reporterilor sau fanilor.

Ce spune Iulia Vântur despre viața alături de Salman Khan

Iulia Vântur își împarte viața între România și India. În ciuda tuturor zvonurilor și speculațiilor legate de relația dintre ea și Salman Khan, blonda a refuzat o perioadă lungă să facă vreun comentariu despre viața sa amoroasă. De fapt, nici nu voia să confirme idila. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat.

Într-un interviu recent acordat unei publicații de la noi din țară, fosta vedetă PRO TV a făcut dezvăluiri noi, chiar în premieră, din intimitatea cu celebrul actor, despre care spune că este un om simplu, dar care are un bagaj plin de învățături pe care le-a moștenit de la părinți.

Întrebată cum este actorul acasă, când nu este sub lumina reflectoarelor, Iulia Vântur a vorbit și despre documentarul pe care l-a realizat despre Salman Khan.

„În documentarul despre el, o întrebare importantă a fost: „De ce el, de ce e atât de iubit de public, ce are special?. Vorbind cu oameni diferiți, am ajuns la aceeași concluzie: oamenii îl iubesc pentru faptul care are curajul să se arate exact așa cum e el, fără filtre.

De asta i se spune „bhai” adică „frate” (apropiat), oamenii rezonează cu normalitatea și simplitatea lui. Este un om atât de simplu „după vorbă, după port”, însă duce cu el un bagaj plin de învățături, moștenite de la părinții lui, niște oameni cu adevărat speciali”, a dezvăluit Iulia Vântur, potrivit VIVA!.

Iulia Vântur, detalii din intimitatea alături de Salman Khan. Cum este actorul când nu se află sub lumina reflectoarelor
Iulia Vântur

A negat cu vehemență despărțirea de actor

Vedeta a negat cu vehemență zvonurile conform cărora relația de aproape zece pe care o are cu Salman Khan ar fi ajuns la final. Ea a explicat exact situația printr-un mesaj postat pe o platformă de social media.

„Se ia un quote (citat, n.r.) oarecare (postat pentru că e un quote foarte bun), chiar dacă nu are legătură cu subiectul și se face o mare știre de senzație. Dragii mei, eu nu îmi trimit mesaje cu subînțeles pe Instagram, am cale directă, dacă am ceva de comunicat.

Însă, cu părere de rău, vă spun că știrea voastră este falsă. Și o persoană apropiată a mea nu ar da niciodată asemenea declarații. Hai să fim sănătoși… vă anunț eu dacă fac vreo schimbare în viața mea!”, a scris Iulia Vântur în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...