Iulia Albu și iubitul ei merg la America Express 2024. Antena 1 a decis lista concurenților

Ana-Maria Tudor 16.05.2023, 16:14
Iulia Albu și iubitul ei merg la America Express 2024. Antena 1 a decis lista concurenților

Iulia Albu și partenerul ei de viață vor participa la America Express 2024. Din cele nouă echipe care vor concura în acest sezon, au fost deja dezvăluite trei dintre ele. Se pare că în competiție vor face echipă Alexia Eram și Aris, Roxana Ciuhulescu și soțul ei, precum și Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru!

După încheierea sezonului America Express 2023 și desemnarea câștigătorilor, producătorii au anunțat că va urma un nou sezon al show-ului. În acest nou sezon, filmările vor continua în America, spre deosebire de sezoanele anterioare care au avut loc în Asia. În presă au apărut zvonuri legate de echipele care au acceptat provocarea de a participa la acest show difuzat de Antena 1.

Cei doi parteneri vor participa la noul sezon America Express 2024

Echipa câștigătoare America Express 2023 a fost formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, cei doi comedianți reușind să se impună în marea finală alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cu toate că competiția a fost strânsă, cei doi băieți au fost mai rapizi și au ajuns primii la linia de finish.

În curând, nouă perechi vor porni într-o nouă aventură în America Express. Până în prezent, s-a aflat că Alexia Eram și fratele ei, precum și Roxana Ciuhulescu și soțul ei, vor face parte din competiție. În plus, potrivit tvmania.ro a fost dezvăluită o altă echipă, și anume Iulia Albu și iubitul ei, Mihai Alexandru.

Iulia Albu: „Mă uit la Asia Express de când s-a lansat”

Iulia Albu, primele detalii despre nunta cu iubitul ei, Mike. Nu va fi deloc ca nunta mea anterioara

Iulia Albu nu este la prima participare într-o astfel de emisiune. Ea a avut o apariție ca invitat în Asia Express – pe Drumul Împăraților, ediție difuzată în 2021. La scurt timp după aceasta, într-o apariție în emisiunea moderată de Dan Capatos, vedeta de televiziune a dezvăluit că ar fi deschisă unei noi provocări similare și că nu ar spune nu în fața unei astfel de oportunități.

„Mă gândesc la această posibilitate, nu a fost momentul. Trebuie să mă gândesc, sunt atâtea variabile. Oamenii știu care nu sunt slăbiciunile mele, cine știe cu ce mă vor surprinde. Eu nu am intrat cu nicio temere acolo. Mă uit la Asia Express de când s-a lansat. Am văzut că în alte sezoane persoane care veneau pe acest rol încurcau, nu făceau acest rol”, spunea Iulia Albu, în emisiunea lui Capatos.

Cu toate că au circulat zvonuri despre participarea unor perechi, până în prezent, echipele respective nu au confirmat sau infirmat aceste informații. Nu au fost făcute declarații oficiale în acest sens, lăsând astfel loc speculațiilor și anticipărilor înainte de începerea emisiunii America Express.

Urmăriți Impact.ro și pe