Animalul cu care Iulia Albu a înlocuit celebra găină. „Cel mai iubitor și somnoros”

Anca Manolica 16.01.2023, 19:11

În urmă cu aproape un deceniu, Iulia Albu făcea furori în showbiz cu găina sa pe care o purta peste tot cu ea. Acum se pare că ea a dat uitării înaripata pe care a făcut-o celebră și are o nouă pasiune pentru animale. Iată ce patruped și-a luat drept animal de companie.

Animalul cu care Iulia Albu a înlocuit celebra găină

Cu mulți ani în urmă, celebrul creator de modă era surprins pentru prima dată pe străzile din Capitală cu un animal de companie mai puțin obișnuit. O găină, pe care a numit-o Luța Chioara, de care multă vreme a fost de nedespărțit, însoțind-o chiar și la evenimentele mondene. După ce înaripata a murit, vedeta a schimbat mai multe astfel de „animale” de companie, ultimul fiind un cocoș fălos, îmbrăcat la patru ace.

De-a lungul timpului, în aparițiile sale excentrice, Iulia Albu s-a afișat cu faimoasa ei pasăre, dar și cu doi cocoși, pe care i-a îndrăgit foarte mult. Din păcate, acestea au murit, vedeta Antenei Stars dezvăluind, acum câteva luni, ce s-a întâmplat cu ele. Creatoarea de modă în vârstă de 40 de ani a spus faptul că animalele ei de companie au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate și că le-a incinerat.

„Am avut 2 cocoși și o găină, ‘Luța Chioara’. Toate aceste animale au fost conduse pe ultimul drum cu demnitate. Le-am incinerat. Și nu prin rotisare!’, a declarat Iulia Albu, în cadrul emisiunii iUmor.

Iulia Albu
Iulia Albu

Ce nou animal de companie are acum

Lumea showbizului se declara de-a dreptul șocată în urmă cu aproape un deceniu, când Iulia Albu apărea la televizor în prezența unei găini, pe care a integrat-o într-un concept fashion atunci de neînțeles. La acea vreme, au apărut numeroase comentarii și controverse privind criticul de modă, dar toți s-au obișnuit rapid cu excentricitățile sale.

Iată că acum, la ceva timp de la pierderea celor trei înaripate, fosta soție a lui Mihai Albu le-a dezvăluit fanilor săi din mediul online faptul că are un nou „partener”.

„Tadaaaa! Doamnelor si domnilor, meet Jo Belle! Jobel il cheamă de fapt … cel mai iubitor, “torcacios” si somnoros Cornish Rex din galaxie. Mi-a promis ca la următorul shooting va sta si el treaz bine ca sunt eu gătită toată ! Pai, se poate ?!”, a scris Iulia Albu în descrierea postării cu fotografiile cu noul său „partener”.

Citește și: Ce s-a întâmplat între Iulia Albu și actualul iubit la prima întâlnire. ”El nu știa de găină”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...