Iulia Albu n-a iertat-o pe Andreea Bănică. ”Nu poți să apari mai dezbrăcată, omul era jenat”

Cristian Cojocaru 27.04.2021, 20:03
Iulia Albu n-a iertat-o pe Andreea Bănică. ”Nu poți să apari mai dezbrăcată, omul era jenat”

În cadrul rubricii sale de la emisiunea ”La Măruță”, difuzată de Pro TV, criticul vestimentar Iulia Albu nu a putut trece fără a o critica pe Andreea Bănică. Astfel, ținutele din vacanță pe care Andreea le-a purtat, au fost luate la bani mărunți de către Iulia Albu.

Iulia Albu a criticat-o pe Andreea Bănică

”Marțea Neagră cu Iulia Albu” este rubrica Iuliei Albu în care ia la bani mărunți ținutele vedetelor. De această dată, cea luată în vizor a fost Andreea Bănică. Deși criticul de modă a vrut să se asigure că poate spune ceva de rău în această săptămână, fiind Săptămâna Mare, nu a ezitat să desființele ținutele cântăreței pe care aceasta le-a purtat în vacanța sa din Kenya.

”E Săptămâna Mare, avem voie să spunem ceva de rău? Eu cred în Dumnezeu. Astăzi avem de discutat și ce s-a întamplat la Oscaruri, dar și aici”, a spus Iulia Albu încă de la primii pași făcuți în platoul de televiziune.

Evident că Andreea Bănică nu a fost singura vedetă vizată de marele critic vestimentar. Pe lista neagră, i s-a alăturat și Oana Roman, care a venit de curând din vacanța sa din Egipt, însă până la fiica lui Petre Roman, a fost atentă la toate detaliile ținutelor Andreei Bănică.

”Andreea Bănică a fost în Kenya, acolo e nepoliticos să ai părul despletit, să apari mai dezbrăcată. Mi se pare jenant cum a apărut într-o poză alături de cineva. Se vedea că omul nu se simțea confortabil. Mi se pare bine să citiți când mergeți într-o destinație, să vedeți obiceiurile locului”, a adăugat criticul.

Cu privire la o altă poza, Iulia Albu a afirmat că ”nu este nimic mai de prost gust decât să te pozezi în iarbă cu tocuri. Tocurile se pot rupe, se pot umple de noroi. Eu apreciez că încerci să faci content mai de calitate, dar mai încearcă, pentru că ești o fată smart și o să-ți iasă până la urmă. Și Madonna a mers în Kenya, dar era foarte îmbrăcată, chiar dacă nu avea părul prins”.

Oana Roman a intrat si ea in vizorul Iuliei Albu
Oana Roman a intrat si ea in vizorul Iuliei Albu

Oana Roman a trecut și ea prin filtrul Iuliei

Fiica lui Petre Roman, a trecut și ea prin filtrul de analiză al Iuliei Albu, criticul spunând la un moment dat că ar fi fost îmbrăcată mai bine, în comparație cu Andreea Bănică, însă doar într-o poză.

”Ce înseamnă asta? Oana Roman, în poza din partea stângă este mai adecvat îmbrăcată decât cum a fost Andreea Bănică. Ea a fost în Egipt. Nu a ales un costum de baie prea decupat. Nu te mai poza așa, Oana, (n.red. a spus Iulia Albu cu referire la altă poză din vacanța Oanei Roman în Egipt) pentru că nu este OK! Nu are legătură cu câte kilograme ai, ci cu postura, dar e oricum mai bine decât Andreea Bănică”, a spus Iulia Albu, care a comentat și ținutele din cadrul Premiilor Oscar.

Glenn Close a fost cea care a reușit să o impresioneze pe Iulia Albu, afirmând despre această că ”tot ce poartă femeia asta este albastru. Asta înseamnă să știi să porți o rochie albastră. Este o alegere foarte îndrăzneață. Poartă tocuri, este una dintre ținutele mele preferate de la Oscaruri”.

Iulia Albu a fost întrebată ce ținută va purta în noaptea de Înviere, afirmând că un costum popular ar fi cea mai potrivită alegere pentru ea și pentru acest eveniment.

”Nu spun cum o să mă îmbrac în noaptea de Înviere. Bine, o să mă îmbrac în costum popular, o să pun poze. De Paște plec cu iubitul meu și cu fetița mea la Vâlcea” , a mai adăugat criticul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI