Iulia Albu le-a dat de gol pe vedetele mondene din România. Cu ce fel de haine vin, de fapt, la evenimente

Iancu Andreea 18.08.2020, 14:13
Iulia Albu le-a dat de gol pe vedetele mondene din România. Cu ce fel de haine vin, de fapt, la evenimente

Unul dintre cei mai aspri critici vestimentari, Iulia Albu, lovește din nou. Designerul de modă, care obișnuiește să analizeze ținutele purtate de către vedete, a dezvăluit acum un aspect inedit legat de persoanele publice. Puțini știu ce tip de haine poartă vedetele la evenimentele mondene.

Iulia Albu, despre hainele purtate la evenimente

Criticul de modă face dezvăluiri neașteptate cu privire la evenimentele în care vedetele afișează ținute sofisticate. Astfel, Iulia consideră o insultă participarea sa la astfel de întâlniri mondene. Motivul este legat de vestimentația purtată de majoritatea celor care frecventează astfel de locuri. Astfel, potrivit criticului de modă, vedetele optează pentru haine împrumutate.

„De ce să mă duc la un eveniment, să arunc câteva mii de euro pe o ţinută, să arunc câteva sute de euro pe cameraman, în condiţiile în care toată lumea vine acolo cu rochii împrumutate pe care le returnează a doua zi?! Este o insultă. Prefer să mă duc la Fashion Week, acolo am alte aşteptări, alte rezultate. La Fashion Week-ul din Italia, desigur, căci la Bucureşti nu există Fashion Week.“, a dezvăluit Iulia pentru libertatea.ro.

Iulia Albu aduce acuze dure influencerilor din țară
Iulia Albu aduce acuze dure influencerilor din țară

Designerul, în război cu influencerii din România

Vedeta a început un adevărat conflict cu cei care postează pe rețelele de socializare. Iulia Albu consideră că influencerii din România nu ar trebui să fie luați în seamă de către public. Criticul de modă îi numește mai degrabă “influenceuze”.

„Foarte mulţi oameni cred că Instagramul este doar despre a te preface că ciocneşti un pahar cu şampanie. Sau de a-ţi aplica Face App pe o fotografie şi a încerca să pari o zână din poveşti, când tu nu ai nici manichiura făcută. Am văzut. Doamne fereşte să vă întâlniţi pe stradă cu majoritatea persoanelor care se consideră influenceri. Cred că ar trebui să le numim influenceuze pentru că există influenceri şi influenceuze. Aşa cum există creatori sau designeri şi createuze“, a declarat Iulia Albu pentru aceeași sursă.

Pe de altă parte, în privința plaformelor online precum Instagramul, Iulia sfătuiește utilizatorii să fie selectivi în privința conținutului pe care îl urmăresc. De asemenea, criticul îi îndeamnă pe cei care publică materiale cu adevărat inspiraționale să continue acest obicei.

„Eu consider că Instagramul este o unealtă foarte importantă pentru a influenţa oamenii să facă şi alte lucruri decât să cumpere două perechi de chiloţi şi o cremă pentru faţă. Dar bineînţeles nu consider că lucrurile se vor schimba radical, în momentul ăsta, doar prin faptul că cinci influenceri fac lucrurile diferit. Important e ca cei care contează să facă lucrurile la un nivel care să fie inspiraţional pentru cei care îi urmăresc“, a mai spus Iulia Albu.