Exclusiv: Scandal monstru la Pro TV! Iulia Albu, la un pas să fie concediată! Ce i-a scos din minți pe mai marii postului din Pache Protopopescu

Alexandra Andrei 18.07.2020, 16:34

Iulia Albu ar putea să nu mai prezinte rubrica din cadrul emisiunii “La Măruță”, după o ceartă de proporții cu Cătălin Măruță și întreaga echipă de la PRO TV. Detalii în exclusivitate despre scandalul, care a avut loc recent în showbizul autohton, găsiți în cadrul materialului de mai jos!

Măruță a pus-o la zid pe Iulia Albu, în direct, la TV

Face ce face și reușește să se implice în câte un scandal! Iulia Albu este din nou, în centrul atenției, după ce, zilele trecute, s-a certat, în direct, cu Cătălin Măruță.

Motivul discuției în contradictoriu a pornit de la faptul că fosta soție a lui Mihai Albu a declarat pe post că Măruță ar fi cel care ar alege pozele cu vedete pentru rubrica în cadrul căreia ea comentează diferite ținute. Cătălin s-a supărat atât de tare pe această afirmație, încât i-a dat o replică usturătoare Iuliei.

Cătălin Măruță și Iulia Albu au avut un schimb de replici în contradictoriu, în timpul emisiunii de la PRO TV
Cătălin Măruță și Iulia Albu au avut un schimb de replici în contradictoriu, în timpul emisiunii de la PRO TV

„Minți și mă enervează chestia asta, nu are haz de glumă, ți-am zis de atâtea ori. Ție îți place să minți, mie nu. Am mai avut discuția asta de 100 de ori. Când voi alege eu pozele, îmi voi asuma fără probleme. Până atunci, nu mai minți”, i-a replicat acesta.

Iulia Albu a încercat să îndulcească situația și să continue cu o glumă, însă a primit o nouă replică serioasă și tăioasă din partea lui Măruță. Scandalul cu pricina a continuat și în pauza publicitară, dar și după terminarea emisiunii.

La un pas să fie concediată de la Pro TV

Conform surselor, Măruță i-a reproșat Iuliei că este sătul de caracterul ei conflictual, că este sătul să încerce mereu să îi acopere minciunile și derapajele. Așa cum era de așteptat, prezentatorul TV a fost sprijinit din plin de către producătoarea emisiunii.

Iulia Albu, la un pas să fie concediată de la PRO TV
Iulia Albu, la un pas să fie concediată de la PRO TV

“Atât Cătălin, cât și Alina, i-au făcut observație de nenumărate ori și i-au explicat că nu este deloc în regulă ce face. Are acest dar de a exagera, de a face anumite afirmații, pentru ca mai apoi să spună că de la alții a început conflictul, nu de la ea. Măruță i-a făcut observații de nenumărate ori. I-a spus să nu mai înflorească, să fie onestă, pentru că publicul o simte. Ea nu a vrut, însă, să asculte, iar echipa s-a săturat. Dacă a ajuns să dea vina pe Măruță, vă dați seama cum stau lucrurile”, ne-au mărturisit surse de încredere din cadrul postului din Pache Protopopescu.

Astfel, se pare că șefii Pro TV se gândesc serios să rezilieze contractul cu Iulia Albu, însă rămâne de văzut dacă aceștia îi vor aplica o sancțiune atât de gravă pentru derapajele ei.

O nouă săptămână, un nou scandal

Săptămâna trecută, Iulia Albu a fost, din nou, în centrul unei altercații. De data aceasta, ea a fost pusă la zid de Andreea Bănică, o vedetă recunoscută pentru faptul că se ține departe de scandaluri. Însă, cum răbdarea fiecăruia are o limită, artista nu s-a dat în lături de la a vorbi despre trădarea Iuliei, pe care o considera prietena ei.

Andreea Bănică și Iulia Albu, la cuțite
Andreea Bănică și Iulia Albu, la cuțite

“ O perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a declarat artista, chiar în emisiunea lui Măruță.

Așa cum ne-a obișnuit până acum, replica Iuliei Albu nu a întârziat să apară: “Pe mine m-a deranjat în primul rând faptul că ea a insinuat că aș fi avut cu ea o relație de prietenie. Știi în atâția ani de când sunt în showbiz am primit mai multe mesaje de la foarte multe persoane…asta nu înseamnă că am fost prietenă.

Faptul că să spunem că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări…dar dacă eu am fost cumva într-un fel alături de ea a fost pentru că am crezut că merită acest lucru”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...