Iulia Albu a surprins pe toată lumea. Ce a putut să spună despre Loredana Groza: „Este o femeie care desface picioarele”

Andra Daoud 10.04.2022, 10:56

Iulia Albu este cunoscută pentru felul în care spune lucrurilor pe nume și pentru că nu menajează pe nimeni. Criticul de modă a luat în vizor, de-a lungul timpului, multe vedete din România, cărora le-a criticat atât ținutele, cât și felul în care se afișează pe rețelele sociale. Loredana Groza a intrat recent sub lupa Iuliei Albu, iar aceasta nu a fost deloc subtilă atunci când a vorbit despre Lori.

Iulia Albu a surprins pe toată lumea

Iulia Albu și Ovidiu Buta au o emisiune în care analizează, alături de un invitat, aparițiile vedetelor în mediul online și nu numai. În cea mai recentă ediție a „Poliției Modei”, invitată a fost Giulia Nahmany, însă ce a atras atenția telespectatorilor au fost comentariile Iuliei Albu în ceea ce o privește pe Loredana Groza.

În cadrul rubricii „Șocul României”, criticul de modă a vorbit despre aparițiile Loredanei din ultima perioadă, iar comentariile ei au fost cât se poate de directe. Chiar dacă a folosit expresii precum „femeie care desface picioarele”, Iulia Albu a precizat că apreciază asumarea Loredanei și că preferă să vadă astfel de imagini decât „ipocrizia” altora:

Eu nu știam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie și senzuale și să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place.

Eu aș prefera așa decât ipocrizia totală a unor parașute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieșire”, a declarat Iulia Albu în exclusivitate la Antena Stars.

La rândul său, Giulia Nahmany a spus că o apreciază foarte mult pe Loredana pentru cariera ei, dar și pentru ținutele cu care se afișează în mediul online.

Iulia Albu a surprins pe toată lumea. Ce a putut să spună despre Loredana Groza: „Este o femeie care desface picioarele”
Loredana Groza pozează provocator pe internet

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Loredana a fost aspru criticată în ultima perioadă, atât pentru că ar fi exagerat cu intervențiile estetice, cât și pentru felul în care își editează fotografiile pe care le postează în mediul online. Cântăreața susține însă că nu a apelat niciodată la bisturiu pentru a arăta mai tânără:

Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana, în urmă cu ceva timp.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe