Iulia Albu îi răspunde lui Alex Velea, după jignirile aduse. „Tu nu poţi sta drept, îţi place să bârfeşti”

Badea Violeta 04.04.2022, 14:50
Iulia Albu îi răspunde lui Alex Velea, după jignirile aduse. „Tu nu poţi sta drept, îţi place să bârfeşti”

Iulia Albu vine cu o replică pentru Alex Velea, după ce iubitul Antoniei a apărut în podcastul lui Radu Țibulcă și a făcut mai multe declarații despre celebra creatoare de modă, aflându-se că între ei există un scandal mult mai vechi ce s-a reaprins acum. Iată ce i-a transmis fosta concurentă de la Dancing on Ice: Vis în doi după afirmația neașteptată!

S-a reaprins scandalul între Iulia Albu și Alex Velea

Zilele trecute, Alex Velea a fost invitat în podcastul „Vin de-o poveste”, prezentat de Radu Țibulc. La un moment dat, cântărețul a amintit de un conflict mai vechi pe care l-a avut cu criticul de modă. Iubitul Antoniei a povestit că fosta concurentă de la Dancing on Ice: Vis în doi l-a numit cocalar, lucru care l-a enervat teribil.

În replică, acesta i-a adresat Iuliei Albu mai multe cuvinte jignitoare și îi pregătise chiar și o melodie pe care în cele din urmă nu a mai lansat-o. Alex Velea și-a dat seama că a exagerat și i-a cerut scuze vedetei, gândidu-se că aceasta are o fiică.

„Radu Țibulcă: Iulia Albu a zis că sunt mișto.

Alex Velea: Mie Iulia Albu mi-a zis că sunt cocalar. Mi-a dat 0 la purtare.

Alex Velea: M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci.

M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, a povestit solistul.

Scandal intre Iulia Albu si Alex Velea
Scandal intre Iulia Albu si Alex Velea

Iulia Albu nu s-a mai putut abține. Ce i-a transmis lui Alex Velea

Iulia Albu reacționează dur în urma declarațiilor făcute de Alex Velea. Creatoarea de modă i-a scris fiicei sale, Mikaela, o scrisoare, iar Alex Velea este taxat pentru modul în care s-a comportat.

„Fiicei mele, Mikaela

Într-o zi de luni mama ta te va invăța să stai mereu dreaptă in fața oricărei furtuni.
Da, draga mea Mikaela, trăim intr-o lume urâtă, urâtă pentru ca de multe ori oamenii te vor face sa plângi si sa te îndoiești de tine. Și va fi al naibii de greu să treci peste, dar tu, draga mamei, trebuie să ții mereu capul sus și să nu te prabusesti în bătaia vântului. Fii o salcie, ia-ți puterea din slăbiciunea lor. Fii demnă și STAI DREAPTĂ.

Când cineva i-a spus cândva mamei tale “Bătaie de joc cu găină la cap. Iulia Albu zdreanță fashionistă care o suge în batistă. Ai strâmbat o oglinda. Vezi ca noaptea umbla poliția si te ia pe dubă, pocitanie mică! De multe ori ești mai urâtă decât prevede legea. Ai nota 1. Linge acadeaua!

Să dai papaverină la găină, mare manelist.” pentru ca mama ta a spus ca el poarta un lanț de manelist si i-a dat o nota de 3 si apoi, după ani, a spus “M-am împăcat cu ea, că am jignit-o la un moment dat. Nu mai știu ce făcusem. Am zis niște prostii, am pus o poză, am făcut ceva rău… Mi-am cerut scuze după. Am realizat că are și ea copii. Are o fată, nu știu dacă are mai mulți copii, dar știam că are o fată. Am zis că poate citește fata ei ce am zis eu și deja aveam copii atunci.

M-am gândit că nu am procedat bine și mi-am cerut scuze. Îi făcusem și o piesă. Un distrack. Era ceva rău! Nu am vrut să o mai scot și bine am făcut. Nu-mi place să îmi bat joc de oameni, să râd de ei. Îmi place să bârfesc când sunt cu prietenii mei, dar nu îmi place în mediul public să jignesc, că poate pe unii chiar îi afectează. Îi văd că sunt afectați și mă întristează”, mama ta A STAT DREAPTA. Si mama ta, Mikaela, SPUNE:

Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru ca am un copil ar trebui sa îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place sa bârfești si sa vorbești urât despre oameni. Pentru ca tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimba niciodata, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele care trebuie să știe ca trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual.

O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o “zdreanță” si trimițând-o “să lingă acadeaua”.

Mama ta, Mikaela, STĂ DREAPTĂ.
Fii o salcie, Draga mamei.
Lasă-i să treacă ca vântul.”, a scris Iulia Albu pe pagina de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...