Iubitul Elenei Udrea, rugăminte disperată la Avocatul Poporului să o ajute. Mesajul a ajuns viral

Ana Anitoiu 14.04.2022, 20:44

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, i-a transmis public o rugăminte disperată Avocatului Poporului, Renate Weber, să o ajute pe partenera lui de viață, alături de care are o fiică în vârstă de trei ani și șapte luni. Mesajul lui a ajuns viral pe rețelele sociale.

Declarația Avocatului Poporului care i-a atras atenția iubitului Elenei Udrea

În rugămintea pe care a publicat-o pe pagina sa de Facebook, iubitul Elenei Udrea a citat o declarație pe care a făcut-o Avocatul Poporului. Adrian Alexandrov a precizat că se pare că Renate Weber a avut dreptate, deoarece cazul partenerei lui de viață îi confirmă afirmația.

„Decizia CJUE din 21 decembrie 2021 mi se pare problematică. Nu pentru că proclamă supremația dreptului european, căci acolo unde acest drept există el face parte oricum din dreptul nostru intern, conform art 11 din Constituție. Ci pentru că deschide o portiță prin care judecători ignoranți sau de rea credință (există și aceste categorii, din păcate) vor interpreta abuziv decizia CJUE și vor înlătura obligativitatea deciziilor CCR.

Practic vor încălca Legea fundamentală a României, iar de la acest moment încolo orice va fi posibil. Repet, e vorba de cei care sunt fie prea ignoranți să înțeleaga decizia CJUE, fie au o agendă proprie în afara principiilor statului de drept”, a fost declarația Avocatului Poporului citată de iubitul Elenei Udrea.

Iubitul Elenei Udrea, rugaminte disperata la Avocatul Poporului
Elena Udrea si iubitul ei

Iubitul Elenei Udrea, rugăminte disperată la Avocatul Poporului

Amintind această declarație, iubitul Elenei Udrea a făcut un apel public disperat către Renate Weber. Mai exact, Adrian Alexandrov a rugat-o să intervină în cazul partenerei lui de viață și să ia măsurile necesare pentru a sesiza Curtea Constituțională referitor la nelegalitatea condamnării ei, în urma unei „interpretări abuzive” a deciziei CJUE.

„Fac un apel la doamna Renate Weber să se implice în acest caz, și sunt convins că pentru Avocatul Poporului nu contează că este vorba despre cetățeanul Elena Udrea sau alt cetățean român. V-ați consacrat ca fiind o femeie curajoasă. Sunteți mamă, luptați ca o mamă! Ne dorim o judecată dreaptă și corectă!”, a scris pe Facebook iubitul Elenei Udrea.

Magistrații din Bulgaria au respins actele medicale pe care le-au depus în instanță avocații Elenei Udrea. Aceștia au precizat că documentele nu indică faptul că problemele cu care se confruntă fostul ministru al Turismului ar putea fi accentuate de rămânerea ei în arest.

Avocații Elenei Udrea au cerut să i se permită să rămână în arest la domiciliu, cu brățară electronică, în loc să fie încarcerată, în contextul în care fostul ministru al Turismului are o fiică de trei ani și ar suferi de osteoporoză.

Judecătorii au stabilit, însă, că Elena Udrea nu poate scăpa de arest doar pentru că nu se simte confortabil. În prezent, autoritățile bulgare așteaptă de la cele din România informații cu privire la regimul de detenție, după ce ea a susținut că nu vrea să se întoarcă în țară tocmai din cauza acestora.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...