Iubita unui fotbalist român, pe punctul de a-l trăda pe sportiv la TV, la „Insula Ispitelor”. Imagini de neratat!

Andra Daoud 21.11.2021, 12:06
Iubita unui fotbalist român, pe punctul de a-l trăda pe sportiv la TV, la „Insula Ispitelor”. Imagini de neratat!

Un fotbalist român și iubita lui s-au înscris într-un show care le pune relația la încercare. Cei doi participă la ”Insula Ispitelor”, în Spania, iar potrivit promo-ului, momentele intense nu vor lipsi. Cei doi au declarat că este ultima șansă pe care o dau relației lor.

Nicu Craiu și iubita lui participă la ”Insula Ispitelor”

Formatul ”Temptation Island” a înregistrat un succes incredibil în multe țări din lume și nu este de mirare că unele televiziuni filmează sezon după sezon. Postul Telecinco, din Spania, a anunțat recent sezonul al patrulea din ”Insula Ispitelor”, iar telespectatorii au făcut deja cunoștință cu noile cupluri care își vor testa relația pe insulă.

Dintre toți concurenții, unul le-a atras oamenilor atenția în mod deosebit, pentru că este fotbalist profesionist. Cel prezentat în promo drept Nico se numește Nicu Craiu și a venit în emisiune alături de iubita lui, pe nume Gal·la. Potrivit scrisorii de prezentare, aventura lor pe insulă are potențial să ofere momente memorabile.

Nico, fotbalist profesionist, a cunoscut-o pe Gal·la și s-a îndrăgostit complet de ea și, deși și lui Gal i-a plăcut, relația lor nu a început așa cum și-ar fi dorit el. Gal·la a înțeles că povestea nu era prea serioasă până când a fost pe punctul de a fi neloială față de Nico cu doi dintre colegii săi.

Această trădare a însemnat un pas înainte și unul înapoi pentru ei și mai ales pentru Gal·la care a ajuns să-și dea seama că ea chiar era îndrăgostită de el, este rezumatul relației dintre cei doi, potrivit știridiaspora.ro.

Iubita unui fotbalist român, pe punctul de a-l trăda pe sportiv la TV, la
Iubita unui fotbalist român, pe punctul de a-l trăda pe sportiv la TV, la „Insula Ispitelor”. Imagini de neratat!

Emisiunea reprezintă pentru ei a doua șansă

După ce au fost la un pas să-și încheie relația, au decis să își mai acorde unul altuia o șansă și să își testeze iubirea pe o insulă exotică, plină de tentații. Dacă va ceda vreunul dintre ei și care o va face primul, rămâne de văzut. Nicu Craiu a declarat că nu mai este dispus să își ierte iubita, în cazul în care aceasta va călca strâmb din nou.

Nicu are 22 de ani și este mijlocaș. Ultima echipă la care a evoluat este Ursus Warszawa, din liga a patra poloneză. Când avea 12 ani, a semnat un contract cu clubul Real Madrid, unde a stat până în 2015. După aceea a ajuns la Villarreal.

În prezent nu are contract cu niciun club, așa că a profitat de pauză pentru a participa la emisiune. În România, a jucat un sezon la FC Voluntari, după care a ajuns în Polonia. Performanțele sale sportive au fost afectate de accidentările repetate, care l-au ținut pe margine mult timp.

Urmăriți Impact.ro și pe