Iubita lui Culiță Sterp, mesaj public după ce artistul a ieșit din arest: “Regretă mult. Veți vedea un om schimbat în viitor”

Mihnea Tălău 19.11.2022, 19:49
Iubita lui Culiță Sterp, mesaj public după ce artistul a ieșit din arest: “Regretă mult. Veți vedea un om schimbat în viitor”

Manelistul Culiță Sterp trece prin momente grele după ce a provocat un accident rutier. Cu toate că a scăpat de arest, fiind pus acum sub control judiciar pentru că s-a urcat sub influența alcoolului la volan, a provocat incidentul și a fugit de polițiști, familia sa este alături de el. Iubita sa, Daniela Iliescu, femeia care i-a adus pe lume un copil, îl susține necondiționat.

A fugit de la locul faptei, dar a colaborat cu autoritățile

Daniela Iliescu, într-un videoclip postat pe TikTok a vorbit despre situația în care se află artistul. Ea și-a cerut scuze public atât în numele ei, dar și a artistului, pentru cele întâmplate în Cluj-Napoca, susținând că interpretul de manele a cooperat cu organele judiciare încă din primul moment, pentru a se stabili care au fost circumstanțele incidentului, scrie Spynews.ro.

Totuși, trebuie spus că el a fugit de locul accidentului.

Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu. Avem încredere deplină în actul de justiție și Culiță și-a arătat de la început disponibilitatea de a coopera cu organele judiciare pentru stabilirea exactă a circumstanțelor cazului. Dorim să transmitem pe această cale un mesaj de mulțumire față de toți oamenii care ne-au fost alături”, a afirmat Dana Iliescu.

Bolidul de lux al artistului / foto: Ziar de Cluj

Iubita lămurește misterul blondei ”misterioase”

Ea a ținut să precizeze că îi asigură pe toți cei ce urmăresc videoclipul că artistul regretă mult ce a făcut, dar și că este marcat de cele întâmplate. Familia lui Culiță Sterp trece prin momente grele, iar partenera de viață a cântărețului le cere, totodată, oamenilor să respecte viața privată.

Iubita sa a ținut să lămurească și comentariile ”răuvoitoare” privitoare la faptul că artistul s-ar fi allat în masină cu o blondă misterioasă.

„Eu, dacă nu eram în cunoștiință de cauză și nu știam unde este Culiță, cu cine este în mașină și ce se întâmplă, de unde pleacă și până unde merge, ați fi putut destrăma o familie cu știrile voastre. O familie unde ar fi avut de suferit un copil și familii noastre, din care are de suferit o fată care nu are nicio vină”, a conchis iubita lui Culiță Sterp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...