Îți dau lacrimile! Doi soți căsătoriți de 60 de ani s-au revăzut după ce au fost despărțiți timp de 215 zile, din cauza virusului

Mihai Roșoiu 21.10.2020, 17:43
Îți dau lacrimile! Doi soți căsătoriți de 60 de ani s-au revăzut după ce au fost despărțiți timp de 215 zile, din cauza virusului

Doi soți căsătoriți de 6 decenii s-au revăzut după ce au fost despărțiți timp de 215 zile, din cauza coronavirusului. Momentul emoționat a fost imortalizat și difuzat pe mai multe canale TV.

Căsătoriți de 60 de ani s-au revăzut după ce au fost despărțiți timp de 215 zile

Pandemia de coronavirus face ravagii în lume-ntreagă. Pe lângă imaginile cutremurătoare pe care le vedem în fiecare zi, mai există și momente emoționante. Unul dintre acestea s-a petrecut în Statele Unite și îi are protagoniști pe doi soți trecuți de prima tinerețe.

Joseph și Eve sunt împreună de 60 de ani. De mai multă vreme, cei doi se află la un centru de îngrijire din Florida, locul preferat al pensionarilor din SUA. Apariția pandemiei de coronavirus a frânt multe destine în rândul bătrânilor. Cei care au reușit să supraviețuiască au fost obligați să stea în izolare.

Doi soți căsătoriți de 60 de ani, s-au revăzut după ce au fost despărțiți timp de 215 zile
Doi soți căsătoriți de 60 de ani, s-au revăzut după ce au fost despărțiți timp de 215 zile

În rândul acestora s-au aflat și Eve și Joseph. Cei doi, deși aflați în aceeași locație, nu au putut să se vadă. 215 zile au stat despărțiți soții. Pentru a fenta perfidul virus, cei care administrează căminul au decis să-i separe pe cei care locuiesc acolo. Așa au ajuns Joseph și Eve să nu se mai vadă aproape un an.

Revedere emoționantă: „Mi-a fost atât de dor de tine”

După ce conducerea centrului a permis reunirea celor doi, marele eveniment s-a produs. Au existat și oameni care au înregistrat momentul revederii dintre partenerii de viață despărțiți de coronavirus.

”Mi-a fost atât de dor de tine. Te iubesc!”. Aceasta a fost prima replică și i-a aparținul lui Eve, atunci când și-a văzut soțul. În preajma celor doi se aflau mai multe persoane, care nu au putut să-și stăpânească lacrimile atunci când au asistat la revedere.

Declarația uneia dintre asistente pentru BBC este la fel de emoționantă:

„Am fost la fel de emoționată ca ei. Le știam povestea și am decis că această reîntâlnire trebuie să rămână undeva, pe o cameră video. Toți cei din jurul meu plângeau”, a spus Clary Abreu, asistenta centrului de îngrijire.

În Statele Unite au murit în acest an, în timpul pandemiei, cu aproape 300.000 mai mulţi oameni decât ar fi fost de aşteptat pe baza tendinţelor istorice.

Cel puţin două treimi dintre aceste decese având drept cauză COVID-19, indică un raport guvernamental dat publicităţii marţi, potrivit căruia este probabil ca decesele de COVID-19 să fie subraportate.

Doi soți, căsătoriți de 60 de ani, s-au revăzut după 215 zile de izolare, însă ei reprezintă un caz fericit. Mulți dintre bătrânii infectați cu noul coronavirus nu au avut o șansă asemănătoare, numărul deceselor în rândul acestor persoane fiind enorm.

Urmăriți Impact.ro și pe