De la cine a ajuns Anna Lesko să ceară 30.000 de euro. Bărbatul n-a mai suportat, a spus toată povestea

Stan Filon 14.11.2021, 09:11

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase vedete din România. S-a făcut remarcată în țara noastră cu vocea, dar și cu silueta ei perfectă. Chiar dacă pare mai mereu pusă pe glume, artista poate să fie și rea, după cum am văzut cu toții în scandalul cu impresarul vedetelor, Radu Groza.

Iată de la cine a ajuns Anna Lesko să ceară 30.000 de euro

Au trecut 10 ani de la scandalul dintre Anna Lesko și Radu Groza, dar de-abia acum s-a aflat exact care a fost mărul discordiei. Atunci, vedeta îl acuza pe Radu Groza de faptul că a pus monopol pe numele ei, dar îl acuza și că i-a rămas dator cu o sumă de 30 de mii de euro.

Acuzațiile au fost foarte grave, iar scandalul a ținut mult și bine. Acum, Radu Groza a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în urmă cu 10 ani și spune că vedeta a fost influențată de un alt impresar, care a dorit să-i despartă pentru a putea intra el pe fir. Și i-a reușit din plin.

Iata de la cine a ajuns Anna Lesko sa ceara 30.000 de euro
Iata de la cine a ajuns Anna Lesko sa ceara 30.000 de euro

”A îndemnat-o să mă denigreze”

”Eu și Anna ne-am înțeles mereu bine, nu am avut probleme, dimpotrivă. Dar, la un moment dat, un alt impresar, care voia să colaboreze cu ea, a îndemnat-o să mă denigreze. A spus că i-am luat numele de scenă, că am pus monopol pe el.

Dar, nu este adevărat, l-am înregistrat la OSIM, atunci, pe firma mea, am acte, ea a fost de acord, a venit cu buletinul, altfel nici nu aveam cum. M-a durut foarte mult că mi-a adus atâtea acuzații. Dar, a trecut tot, am înțeles că nu ea era vinovată, că pur și simplu se dorea un scandal. Ca dovadă că am făcut pace stă și faptul că, după acel scandal, eu i-am mai dat Annei spectacole”, a declarat Radu Groza pentru Playtech.ro.

Impresarul vedetelor și-a amintit ce perioadă frumoasă era atunci, când sălile de concerte erau pline, iar fanii făceau orice pentru a obține un autograf de la artistul lor preferat. Spune că mai apăreau și probleme, mai ales atunci când era prezentă și Anna Lesko. ”Era nevoie pe atunci de intervenția oamenilor de ordine, mai ales la Anna Lesko, după recitalurile ei. Spectatorii veneau să o admire, să îi ceară autografe, dar unii se apropiau prea mult, săreau pe ea și se speria. Mici incidente au mai fost”, a mai declarat impresarul pentru sursa citată. Pandemia de coronavirus a pus aproape pe butuci industria muzicală din România.

Urmăriți Impact.ro și pe