EXCLUSIV

Irinel Columbeanu a dat America pe Spania. Cu cine va petrece fostul soț al Monicăi Gabor la Marbella. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 23.12.2022, 15:14

Irinel Columbeanu a acceptat fără să stea pe gânduri invitația unui amic foarte bun de a petrece în Marbella și urmează să zboare în Spania pe data de 27 decembrie. În ceea ce privește dorința anterioară a acestuia de a merge la fiica sa, în America, aceasta nu s-a concretizat pentru că invitația nu a mai venit, Monica urmând a face Crăciunul în vila sa din Malibu, unde are musafiri de seamă.

Irinel Columbeanu a dat America pe Spania

Deși în urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu își manifesta dorința de a petrece sărbătorile de iarnă în America, alături de fiica sa, fostul om de afaceri de la Izvorani nu va mai trece Oceanul, dar va „zbura” spre o altă destinație în afara țării. Mai precis, el a acceptat fără să stea pe gânduri invitația unui amic foarte bun de a-l său de a petrece în Marbella

. Ali, un om cu afaceri în Londra și Madrid, după cum Irinel Columbeanu a mărturisit în exlusivitate pentru impact.ro, este cel care l-a invitat tot în aceeași perioadă la Londra, în urmă cu cinci ani, când fostul soț al Monicăi Gabor suferise pierderea tatălui său.

„Voi pleca joia viitoare la Ali, un foarte bun prieten, businessman, Londra-Madrid, care este și personaj în cea de-a treia mea carte „Chintesența”, care m-a invitat pe coasta spaniolă, la Marbella.

Azi noapte am luat decizia de a petrece împreună, și voi pleca pe data de 27 decembrie, când am găsit bilet de avion. El m-a sunat, era acolo la Porto Banus, foarte aproape. Între prieteni , când celălalt te cheamă ca să vii, nu mai întrebi de ce și nu eziți.

La fel a fost și acum 5 ani, în decembrie 2017, m-a chemat la el la Londra, am scris și în volumul 3, al cărții mele. A vrut să nu mă lase singur, tocmai murise tatăl meu pe 15 sept 2016”, ne-a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina
Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina

„Sunt atâtea fete frumoase acolo”

Irinel Columbeanu va zbura singur la Marbella, și va petrece revelionul în stilul unei seri franțuzești, cu specialități specifice, intitulată ”La Versailles”, într-un local de lux, „Lov by Olivia Valere”, unde meniul din noaptea trecerii dintre ani costă 500 de euro.

„Mă duc singur. Sunt atâtea fete frumoase acolo. În America nu mai am când să ajung. De altfel am văzut la Tv că sunt mari probleme prin aeroporturi cu zborurile”, ne-a mai spus Irinel Columbeanu, mai în glumă, mai în serios.

De ce nu a mai plecat în America

Cât despre plecarea ratată din America, Irinel a evitat să facă vreun comentariu. Acesta s-a rezumat doar a ne mărturisi că nu a mai primit nicio invitație de a petrece sărbătorile peste Ocean. În ceea ce o privește pe Monica Gabor și fiica sa, Irina, cele două vor face Crăciunul în vila lor din Malibu, unde au o serie de invitați de seamă.

 „Merg în America la iarnă, am vorbit cu Irina despre preferința sa, să ne vedem cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Așa cum am fost și în 2017. Data trecută am stat într-un apartament care era al Ramonei.

Acum nu știu dacă-l mai are și dacă-l mai împrumută. Mai are și el altă casă, am și văzut unde, într-un turn, în Los Angeles, mai central. Să vedem unde o să stau acum, eu nu mă autoinvit”, ne declara Irinel Columbeanu în urmă cu ceva timp.

De multe ori însă, „socoteala de acasă nu se potrivește” cu cea din târg, iar fostul om de afaceri va avea parte cu siguranță, de o petrecere pe cinste în Marbella, asta după ce va face Crăciunul la un restaurant cunoscut din capitală.

Urmăriți Impact.ro și pe