Câți bani a cheltuit Irina Tănase de când Liviu Dragnea a intrat în pușcărie. Suma e impresionantă

Andrei Cezar 22.06.2020, 13:14

Anul 2019 a fost unul prosper pentru Irina Tănase, iubita fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Tânăra a investit peste 350 de mii de euro în proprietăți imobiliare în București și în împrejurimi. Acestea au fost achiziționate atât în timpul detenției iubitului ei, dar și înainte de condamnarea lui, potrivit Rise Project.

Banii investiți de Irina Tîănase după ce Liviu Dragnea a intrat în pușcărie

Irina Tănase are 27 de ani, iar în vara anului trecut și-a deschis un cabinet de mediator. Înainte, tânăra a lucrat la stat, fiind secretarea lui Liviu Dragnea. În declarațiile sale de avere de atunci nu au fost menționate conturi bancare, ori proprietăți, ci doar salariile de bugetar.

În luna decembrie a anului tecut, chiar în ajunul Crăciunului, Irina Tănase a reușit o tranzacție imobiliară spectaculoasă, în timp ce iubitul ei, fostul lider PSD, Liviu Dragnea, era deja în închisoare de șapte luni. A cumpărat un apartament în apropiere de Palatul Parlamentului cu 260 de mii de euro, potrivit Rise Project.

Imobilul achiziționat are o suprafață de 178 mp si un garaj de 47 de metri pătrați. Atașat are și un teren proprietate exclusivă de 250 mp și alți 50 de mp în cotî indiviză. Locuința este intr-un ansamblu de doua clădiri vechi, la 1,4 km de Casa Poporului, într-un cartier de case din Sectorul 4.

Câți bani a cheltuit Irina Tănase de când Liviu Dragnea a intrat în pușcărie. Suma e impresionantă
Câți bani a cheltuit Irina Tănase de când Liviu Dragnea a intrat în pușcărie. Suma e impresionantă

Două terenuri cu ieșire la lac în proprietatea Irinei Tănase

Iubita lui Liviu Dragnea a reușit să cumpere și două terenuri cu o suprafață totală de 8.500 mp în localitatea Piscu din județul Ilfov. Prima tranzacție a fost efectuată în luna martie 2019, pe când fost lider PSD nu fusese condamnat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Bucata de pământ are 5.000 mp, iar suma cu care a fost cumpărată se ridică la 60.000 de euro.

Cel de-al doilea lot a fost cumpărat de Irina Tănase în noiembrie 2019. Este situat lângă prima bucată de pământ și are o suprafață de 3.500 mp. Pentru această bucată, Irina a plătit alți 42.000 de euro în contul bancar al vânzătoarei.

Ambele terenuri sunt lipite unul de celălalt și au ieșire la lacul Mănăstirii Țigănești, unde pasionații de pescuit pot prinde știucă, biban, șalău, caras sau crap.

Urmăriți Impact.ro și pe