Irina Loghin, declaraţii uimitoare despre perioada în care era însărcinată. „A fost ceva groaznic” (Exclusiv)

Cristian Cojocaru 13.03.2021, 16:56
Irina Loghin, declaraţii uimitoare despre perioada în care era însărcinată. „A fost ceva groaznic” (Exclusiv)

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară, Irina Loghin, vine cu declaraţii uimitoare despre perioada în care era însărcinată. Deși se simte împlinită din punct de vedere al carierei, pe plan personal, interpreta mai are o dorință neîmplinită.

Irina Loghin a făcut declaraţii impresionante despre perioada când era însărcinată

Iubită de întregul public datorită carierei sale muzicale dar și a calităților sale de om, Irina Loghin se poate considera o femeie împlintă. Totuși, cântăreața a afirmat că mai are o singură dorință neîmplinită, și anume aceea de a avea nepoți de la cei doi copii pe care îi are, Irinuca și Ciprian.

 „Sper ca anul acesta să mă binecuvânteze Dumnezeu cu un nepoțel. E cea mai mare dorință a mea și mă rog Cerului, în fiecare zi, pentru acest lucru”, a declarat Irina Loghin, în exclusivitate pentru Playtech.ro.

În vârstă de 82 de ani, marea sa durere este că ai săi copii nu au făcut-o bunică. Fiul său Ciprian nu este căsătorit, în timp ce Irinuca în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit acum trei ani, însă prezintă aceleași probleme de sănătate ca în cazul mamei sale. Irina Loghin a devenit mamă destul de târziu.

„În tinerețe, am făcut tratamente de fertilizare pentru că aveam deja 35 ani și nu rămâneam gravidă”, a mai povestit Irina Loghin pentru sursa citată.

Marea dorință a Irinei Loghin este să devină bunică
Marea dorință a Irinei Loghin este să devină bunică

”Viața mea este un cântec”

În cartea sa biografică, ”Viața mea este un cântec” lansată în 2012, intepreta de muzică populară a povestit chinurile prin care a fost nevoită să treacă înainte de a rămâne însărcinată.

“Pe la treizeci şi cinci de ani, când m-am dus într-un turneu la Cluj, m-am interesat ce pot să fac, aflasem că la Cluj sunt profesori foarte buni. M-am dus la un profesor ginecolog, ca să îmi facă un consult. Mi-a dat un tratament de șase luni, mi-a făcut histerosalpingografia.

Îţi introduce un lichid, o soluţie în uter, care este înfiorătoare, ustură așa de tare! El a observat că am avut o răceală în copilărie, foarte puternică și netratată la timp. Această analiză era și un tratament deoarece îmi introdusese lichidul acela și am devenit fertilă. Imediat, la nici o lună de zile, am rămas însărcinată”, a mărturisit artista Irina Loghin.

Solista a mărturisit că sarcinile sale au fost foarte grele, însă din dorința de a deveni mamă, orice sacrificiu în acest sens merita făcut. Prima dată a rămas însărcinată în 1976, acela fiind și momentul când ”a început greul”.

„Am avut sarcini toxice grele. Prima sarcină a fost cu Ciprian. Era în 1976. Atunci a început greul. Până la patru luni, când a mișcat, a fost ceva groaznic. În permanenţă aveam o stare de greaţă, o stare de rău foarte mare! Eșapamentul de la mașină, asta îmi făcea bine! Mă duceam când treceau mașinile, mai ales alea mari, și inhalam gazele ieșite din eșapament”, mai este menționat în cartea sa biografică.

Urmăriți Impact.ro și pe