Irina Begu „zboară” de fericire, după ce a câștigat turneul de la Palermo. Jucătoarea din România, ședință foto inedită cu trofeul în brațe

Sorin Barbu 26.07.2022, 14:05

Irina Begu a câștigat la Palermo turneul WTA cu numărul cinci din carieră, după o finală fără emoții cu italianca Lucia Bronzetti. Jucătoarea din România a fost invitată de organizatori la o ședință foto pe străzile unei stațiuni turistice și „și-a strigat” fericirea. Imaginile sunt superbe și au postate de pagina oficială de Facebook a turneului italian.

Irina Begu, ședință foto spectaculoasă după turneul de la Palermo

Irina Begu a jucat foarte bine în turneul WTA 250 de la Palermo și și-a încheiat recitalul cu o victorie categorică în finală. În ultimul act al competiției a câștigat, fără emoții, 6-2, 6-2, duelul cu italianca Lucia Bronzetti, în condițiile în care jucătoarea noastră venea după o semifinală maraton de trei ore și 13 minute.

Sportiva din România a jucat nouă finale WTA, iar succesul de la Palermo este al cincilea succes într-o astfel de competiție.

„În primul rând, vreau să o felicit pe Lucia. Ai avut o săptămână extraordinară, ai jucat bine. Îți urez succes, ești tânără și sunt sigură că vei mai juca multe finale. Mult succes! Vreau să le mulțumesc celor din echipa mea, Gabi, Alex, Andrei, dar și celuilalt antrenor al meu, Victor, și fizioterapeutului, Marian. Vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine.

Pentru mine, Palermo este un loc special, pentru că o parte din familie este aici. I-am avut lângă mine astăzi, le mulțumesc că m-au susținut. M-am simțit bine aici și sunt sigură că voi reveni.

Știu că au fost momente dificile, cu pandemia, dar cei de la Palermo au fost printre primii care au redeschis turneul, în 2020. Vă mulțumesc pentru ospitalitate și pentru tot”, a spus Irina Begu, la festivitatea de premiere.

La puțin timp după reprezentația spectaculoasă din finală, Irina Begu a participat la o ședință foto. Organizatorii turneului au gândit un loc special pentru acest moment: stațiunea turistică Mondello. Este vorba un cartier – stațiune turistică aparținând districtului VII, dezvoltat în jurul unui golf mare închis între Monte Pellegrino și Monte Gallo.

Pentru Irina a fost un moment special. Jucătoarea din România „a zburat”, zâmbind, cu trofeul în brațe. Begu trebuia să joace săptămâna aceasta în turneul de la Varșovia, dar s-a retras, după ce și-a dat seama că are nevoie de câteva zile de relaxare și odihnă.

SURSA FOTO, FACEBOOK TURNEU PALERMO

Urmăriți Impact.ro și pe