Ipostaza rară în care a fost surprins Vladimir Putin. Liderul rus și-a arăta măiestria în timpul antrenamentelor armatei

Mihnea Tălău 21.10.2022, 08:58
Ipostaza rară în care a fost surprins Vladimir Putin. Liderul rus și-a arăta măiestria în timpul antrenamentelor armatei

Președintele rus Vladimir Putin a vizitat joi un poligon de antrenament al recruților mobilizați în regiunea Reazan, la sud-est de Moscova. Liderul de la Kremlin nu s-a sfiit să pună mâna pe armă. El a fost filmat în timp ce, cu paltonul pe el, culcat pe burtă, trăgea cu o pușcă cu lunetă.

Liderul de la Kremlin a pus mâna pe armă

Televiziunea rusă l-a prezentat pe Putin în poligon, îmbrăcat într-un palton de lux, cu o cască de protecție pe urechi, exersându-și abilitățile de tragere cu arma și socializând apoi cu soldaţii mobilizaţi. „Mult noroc!”, i-a spus Putin unuia dintre ei, bătându-l amical pe spate.

Prezent și el în poligon, ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, i-a făcut o prezentare preşedintelui Putin privind formarea a sute de rezervişti mobilizaţi, au relatat agenţiile ruseşti.

În 21 septembrie Vladimir Putin a anunțat mobilizarea parțială a câteva sute de mii de rezerviști pentru a încerca să oprească dinamica trupelor de la Kiev în Ucraina.

Până acum, 222.000 de cetățeni ruși au fost deja mobilizați, între care 16.000 sunt deja în „unităţi implicate în lupte” în Ucraina. „Durata de viață” a unui recrut rus pe frontul ucrainean poate fi chiar și de 10 zile.

Paltonul de lux al lui Putin costă aproximativ 6.000 de dolari

Conform unor informații apărute în rețelele de socializare, paltonul purtat de dictatorul rus în timpul vizitei la poligon ar costa în jur de 6.000 de euro.

putin02

Vladimir Putin este cunoscut drept un mare iubitor al produselor de lux din Occident.

El a purtat la discursul din Piața Roșie, unde a sărbătorit anexarea celor patru teritorii ucrainene, o haină care valorează 7.500 de euro și care poartă semnătura unui producător italian.

În martie, dictatorul de la Moscova a apărut la un eveniment pe un stadion din Moscova îmbrăcat cu o geacă de 13.000 de euro, realizată tot de o celebră companie italiană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...