Ion Țiriac şi Ilie Năstase, înţelegere uluitoare. Ce se întâmplă dacă unul dintre cei doi moare

Stan Filon 24.04.2022, 23:44
Ion Țiriac şi Ilie Năstase, înţelegere uluitoare. Ce se întâmplă dacă unul dintre cei doi moare

Ion Țiriac şi Ilie Năstase au făcut o înţelegere uluitoare, despre care fostul număr 1 mondial a ales să vorbească acum. Cei doi sunt prieteni de foarte mult timp și cu siguranță că acum se consideră aproape rude. S-au cunoscut într-o tabără de tenis, în anul 1959 și de atunci se pare că doar moartea îi mai poate despărți. Culmea, cei doi au un plan și în acest caz!

Ion Țiriac şi Ilie Năstase, înţelegere uluitoare

Ion Țiriac și Ilie Năstase s-au cunoscut în anul 1959, când au participat la aceeași tabără de tenis. Ilie Năstase avea pe-atunci doar 13 ani, pe când Ion Țiriac avea atunci vârsta de 20 de ani. Chiar dacă era o diferență de vârstă considerabilă, cei doi s-au împrietenit pe loc și de-atunci așa au rămas. Cei mai buni prieteni. Prietenia dintre ei a trecut testul anilor, iar în prezent parcă sunt frați. Se cunosc cel mai bine unul pe celălalt și Ilie Năstase chiar glumea, spunând că nu are cum să se supere vreodată pe Ion Țiriac. „Cum să mă supăr când am dormit în pat cu el mai mult decât cu toate soțiile”, a spus Ilie Năstase.

Fiecare dintre cei doi a cunoscut succesul. Ilie Năstase a strălucit în lumea tenisului. A fost primul lider ATP din istorie și a câștigat turnee importante. Este în prezent o adevărată legendă vie. În plus, viața personală a lui Ilie Năstase poate fi transpusă oricând într-un scenariu de film. A fost un adevărat Don Juan și spune că s-a iubit cu peste 2500 de femei la viața lui, după cum mărturisea în autobiografia lui. A ajuns și în fața altarului de nu mai puțin de cinci ori, iar trei dintre soțiile sale i-au dăruit cinci copii.

Ion Tiriac si Ilie Nastase, intelegere uluitoare
Ion Tiriac si Ilie Nastase, intelegere uluitoare

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, dar spune că are zeci de copii

Ion Țiriac nu a avut același succes pe terenul de tenis, însă este unul dintre geniile financiare ale României. Are afaceri foarte multe, în multe domenii, iar averea sa este evaluată la nu mai puțin de 1,5 miliarde de dolari. Pe plan personal, Ion Țiriac a fost mult mai discret decât bunul său prieten, deși la fel de cuceritor. Și miliardarul s-a iubit cu multe femei la viața lui, însă a fost căsătorit o singură dată. Cu toate acestea, Ion Țiriac are trei copii legitimi și mai mulți nelegitimi, care îl vor moșteni, după cum el singur a recunoscut. „Am trei copii oficiali și alți 30 neoficiali. Cred că merită toți să aibă o parte din avere”, declara Ion Țiriac.

Chiar dacă cei doi par a avea firi diferite, au legat o prietenie pe viață. Recent, Ilie Năstase a vorbit despre o înțelegere pe care a făcut-o cu Ion Țiriac despre un subiect foarte neplăcut, dar la care cu toții ne gândim, mai ales după o anumită vârstă. Ion Țiriac are 82 de ani, iar Ilie Năstase 75, așa că au vorbit despre ce se va întâmpla atunci când unul dintre ei nu va mai fi.

„Te invit la mine!”

„Eu sunt liniștit pentru că stiu că dacă eu aș păți ceva, el nu mi-ar lăsa niciodată copiii de izbeliște. I-ar trata ca si cum ar fi ai lui. I-ar susține și financiar și moral. Din toate punctele de vedere. La fel și eu. Dar nu se pune problema de așa ceva momentan, suntem sănătoși amândoi”, a declarat pentru Playsport.ro, fostul lider mondial.

În plus, cei doi buni prieteni au vorbit i despre …locul de veci. „M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: „Te invit la mine!”. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: „Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!”, a spus Ilie Năstase, pentru Playsport.ro.

Până atunci însă, Ilie Năstase s-a împăcat de ceva timp cu cea de-a 5-a soție și par foarte fericiți, pe când Ion Țiriac are proiecte peste proiecte la care lucrează zilnic, fiind foarte activ.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...